Czego byście nie wybrali w El Gounie i tak będzie super!

Może coś się teraz zmieniło ale w 2010r nie chciano przyjąć w Ocean View rodziny 2+2. Podobno małe pokoje i możliwa jest tylko 1 dostawka a 2 tylko po podpisaniu oświadczenia że nie będziemy mieli żadnych pretensji o warunki mieszkalne. Wybraliśmy Rihanę i było super. Pokoje bardzo duże, jedzenie dobre, basen dla dzieci, darmowy bus na plażę i bar praktycznie na spocie. Żona z dziećmi wolała jednak zostawać na basenach.Młody Stona pisze:Hi, Wybieram się z moją polowka i dwójka dzieci i zależy mi na tym aby spełniał kryteria: rodzinny i jednocześnie nie był zbyt daleko od spotu. Za info z góry wiele dzięki Stona
desperadek pisze:Może coś się teraz zmieniło ale w 2010r nie chciano przyjąć w Ocean View rodziny 2+2. Podobno małe pokoje i możliwa jest tylko 1 dostawka a 2 tylko po podpisaniu oświadczenia że nie będziemy mieli żadnych pretensji o warunki mieszkalne. Wybraliśmy Rihanę i było super. Pokoje bardzo duże, jedzenie dobre, basen dla dzieci, darmowy bus na plażę i bar praktycznie na spocie. Żona z dziećmi wolała jednak zostawać na basenach.Młody Stona pisze:Hi, Wybieram się z moją polowka i dwójka dzieci i zależy mi na tym aby spełniał kryteria: rodzinny i jednocześnie nie był zbyt daleko od spotu. Za info z góry wiele dzięki Stona
surfbabe pisze:jest tam wprawdzie kawałek rafki i rzeczywiście przy niskim stanie wody (tak, są pływy, a jakże... patrz: http://www.kitepower-elgouna.com/en/loc ... l_calendar) bezpieczniej jest kontrolować gdzie rafka jest.
ale wcale nie trzeba się zaraz wnią wbijać... no i jest wyraźnie oznaczona bojkami.
reszta piaseczek.
ja nie znoszę butów... i jakoś kopytek nigdy nie poraniłam.
i bardzo lubię to miejsce, El Gouna ma wyjątkowy klimat.
Golla pisze: Rafa nie była oznaczona bojami jak byliśmy, bo ona tam jest prawie wszędzie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość