nawet w piance 3:2 zimno nie było
największym zmartwieniem w tym roku będzie dojazd
bo do września będą wiadukt pod autostradą remontować i wjazd jest zamknięty
seba76 pisze:jesli jestes z krakowa to zap.na zalew chechlo okolice chrzanowa,trzebini troszke blizej niz do dzieckowic. Zbiornik ma 2 piaszczyste plaze-jedna malutka.zalew jest mniejszy niz dzieckowice ale wystarczajacy na plywanie np.motorowka.glebokosc wody maks.2.5 m .nie wiem tylko jaki kierunek wiatru-wyst.na zbiorniku.jak bede w pl to sprawdze.pozdr.
szed pisze:seba76 pisze:jesli jestes z krakowa to zap.na zalew chechlo okolice chrzanowa,trzebini troszke blizej niz do dzieckowic. Zbiornik ma 2 piaszczyste plaze-jedna malutka.zalew jest mniejszy niz dzieckowice ale wystarczajacy na plywanie np.motorowka.glebokosc wody maks.2.5 m .nie wiem tylko jaki kierunek wiatru-wyst.na zbiorniku.jak bede w pl to sprawdze.pozdr.
Przeciez to 'kaczok' jakis jest totalnyWieksze sa niektore stawy hodowlane. Na dodatek totalnie zalesiony + walek od zachodniej czesci. Jak sie uprzesz to moze przy S kierunkach tam poplywasz tylko po co? sie meczyc
seba76 pisze:Zapewne - Kaczok - skoro byl tam klub Zeglarski,Kajakowy,Kanadyjkowy itd ? a nawet Windsurfing - łodzie motorowe itd nie zapomnij ze twoje Dzieckowice to Ujecie Wody Pitnej na ktorym legalnie nie mozesz nawet nogi zamoczyc (-: i tez posiada wał ochronny oraz brzegi (zalesione).
Istnieje jeszcze Zalew Sosina na ktorym tez jest opcja plywania - sa tam nawet narty Wodne .
Mr.Mind pisze:Witam Panowie widzę sezon na dziećkowicach już otwarty czekałem na to całą zimę chociaż nie próżnowałem i po śniegu już stawiałem swoje pierwsze kroki na snowkite.
Tutaj moja gorąca prośba do osób doświadczonych które pływają na dziećkach o kilka porad dla niedoświadczonego kolegi.
Jestem z Jaworzna wiec w kilka minut mogę się zjawić na miejscu ze sprzętem kwestia delikatnego dogadania terminu z góry proszę o odzew w tej sprawie a po pływaniu oczywiście wyskoczymy na jakiegoś browara
Mr.Mind pisze:Witam Panowie widzę sezon na dziećkowicach już otwarty czekałem na to całą zimę chociaż nie próżnowałem i po śniegu już stawiałem swoje pierwsze kroki na snowkite.
Tutaj moja gorąca prośba do osób doświadczonych które pływają na dziećkach o kilka porad dla niedoświadczonego kolegi.
Jestem z Jaworzna wiec w kilka minut mogę się zjawić na miejscu ze sprzętem kwestia delikatnego dogadania terminu z góry proszę o odzew w tej sprawie a po pływaniu oczywiście wyskoczymy na jakiegoś browara
Maslak pisze:Mr.Mind pisze:Witam Panowie widzę sezon na dziećkowicach już otwarty czekałem na to całą zimę chociaż nie próżnowałem i po śniegu już stawiałem swoje pierwsze kroki na snowkite.
Dam Ci taką rade abyś poki co odpuscił Dziecki, lepiej pocwiczyc na innym spocie który jest bezpieczniejszy ale nie namawiam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 39 gości