Moje ciało przez cały dzień w dość bolesny sposób przypominało mi o wczorajszym mega pływaniu

mate102 pisze:Witam, w zeszłym roku zrobiłem na helu IKO1,2 nawet udawało mi się trochę ostrzyć teraz skompletowałem już sprzęt. Stąd moje pytanie czy myślicie panowie/panie że dam radę na mietku bo jak wiadomo na helu jest płytko i wieje równo tak wiec jest dużo łatwiej czy ciężko przyzwyczaić się do głębokiej wody szczególnie przy startowaniu latawca po upadku z góry dziękuję za pomoc
Iwan pisze:Dziś tak samo wyglądało na mietku. Pięknie wiało, oj pięknie...
teoysta pisze:W końcu ktoś ze ŚwidnicyJa jutro musze być niezależny, nie wiem do której zostane wiec tym razem jade sam. Do zobaczenia na spocie
...jesli prognoza się nie zmieni
frubel pisze:Hmm a jak myślicie... po tygodniu pływania na helu można spróbować polatać na Mietku???
teoysta pisze:frubel pisze:Hmm a jak myślicie... po tygodniu pływania na helu można spróbować polatać na Mietku???
Niby tak, ale pamiętaj o żelaznej zasadzie mówiącej że nowi zawsze startują w połowie tamy.. Nawet nie próbuj się wymigać! ;d
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości