Łukasz ( rułek ) pisze:widzę że z tego postu zrobiła sie polonistyczna debata, jak już pisano, i bardzo dobrze zresztą, temat dotyczy pływania w 3mieście, no ale skoro tak rażą niektórych błedy pisowni to
postaram sie robić ich mniej:D hehhe
kristofer pisze:ok, ale wiesz... jakieś zasady są, więc chociaż starajmy się je utrzymywać. Chociażby ze względu na szacunek dla nas samych i innych.
kristofer pisze:Swoją drogą, co wybierzesz z półki? Czekoladę w czystym opakowaniu, czy połamaną, podrapaną z plamami niewiadomego pochodzenia?
NEY pisze:kristofer pisze:ok, ale wiesz... jakieś zasady są, więc chociaż starajmy się je utrzymywać. Chociażby ze względu na szacunek dla nas samych i innych.
SzacunekZasady
mam duże problemy z takim okresleniami,
NEY pisze:kristofer pisze:Swoją drogą, co wybierzesz z półki? Czekoladę w czystym opakowaniu, czy połamaną, podrapaną z plamami niewiadomego pochodzenia?
tu tez mozna zadac kilka Pytan, czym sie kierujesz przy zakupie, zawartoscia kasy w portfelu (przyjmujemy ze Czekolada w niewiadomego pochodzenia jest tansza)itd itd
mozna tak bez konca... wiec nie wiem po co ta dyskusja...
to masz problem, szczerze współczuję
NEY pisze:no tak rozpedzilem sieale nie zmienia to fakty czym sie kierujesz podczas zakupu... ty zwracasz uwage na szczególy ja na całokształt...
to masz problem, szczerze współczuję
dziękuje nie trzeba, radzę sobie, współczuć to trzeba TYM co ze mną przystają...albo ICH podziwiać za TOLERANCJE... ale to dyskusja na inny watek...
rolnik pisze:Faktycznie zasady pisowni maja wiele wspolnego z kitesurfingiem![]()
fezgadzam sie z Nejem . Szacunek tak ale nie mylnie pojmowany .Zasady tak - zdrowy rozsadek
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 35 gości