Rucin pisze:czy na niegocinie jest nadal lód ? myślicie że jest szansa w weekend na snk />?
jeszcze jest dzis lukalem ))jutro startuje na dzikiej plazy cos kolo poludnia ))moze ktos sie jeszcze pisze????
Rucin pisze:czy na niegocinie jest nadal lód ? myślicie że jest szansa w weekend na snk />?
Red pisze:Przy tym kierunku może kręcić na dzikiej, lepszym rozwiązaniem będzie wschodni brzeg . Startować można z plaży gminnej w Bystrym albo z campingu Borowo tylko nie wiem jak teraz z wjazdem na camping. Ewentualnie jeszcze trochę dalej drogą która biegnie do oczyszczalni ścieków dojeżdża się do końca i jest tam duża zatoka która ogarnie ten kierunek.
Chyba ze lubisz szarpany wiatr to z hotelu masz max 200m do plaży w LOK-u i startujesz na środek jeziora, gdzie ogarniesz każdy kierunek ale tej opcji nie polecam.
A na dziką żeby dojechać to trzeba jechać do dworca PKP i jakieś 200m za dworcem jest zjazd w prawo przed takim dużym parkingiem. Jedzie się wzdłuż działek aż do przejazdu kolejowego i jak się go przejedzie to cały czas na wprost jakieś 300m do jeziora.
Droga 10 kolejności odśnieżania ale da się dojechać
Red pisze:Ja to przy tym kierunku to bym na Pieczarki wbijał ale zarobionych jestem więc odpuszczam.
mar_sos pisze:Super jazda dziś była...ale speed.., choć ciasno...dobrze, że Kaźmierz przybyłeś bo tak troche samotnie..
sie poczułem wśród tych 'kajakow'. Jutro, godz.12 dogrywka pod Krzyżem Brunona.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości