feel pisze:w Juracie troche dalej od brzegu niezle lochy chodzily![]()
Plywanie w sam raz na 9m
Fred :: TeamKatapa pisze:Stawny pisze:Fred odpuszczamy dzisiaj wyspę. Cisniemy w dół na otwartym
kufa, nie no. zgłaszam post jako spam, hehe.
o której i gdzie? jakbym mógł też pewnie bym tak zrobił, Konia zdjecie z 9 z Pipeline. Dzień ma potencjał...
Stawny pisze:Fred :: TeamKatapa pisze:Stawny pisze:Fred odpuszczamy dzisiaj wyspę. Cisniemy w dół na otwartym
kufa, nie no. zgłaszam post jako spam, hehe.
o której i gdzie? jakbym mógł też pewnie bym tak zrobił, Konia zdjecie z 9 z Pipeline. Dzień ma potencjał...
Dopiero teraz czytam, gdzie byliśmy widać tuviewtopic.php?f=7&t=39183&p=375693#p375693
Nigdy nie byłem na legendarnym Pipeline ale na tym odcinku jest takie miejsce które nas powaliło![]()
Nie wiedziałem że takie fale mogą być w PL. Zakładam że są częściej, bo były objeżdżane przez 2 latawki i deski US przez dłuższy czas, a spot jest na ryzyku i wymaga sporo żeby się na niego dostać...
Stawny pisze:jest takie miejsce które nas powaliło![]()
Kubs0n pisze:Zdaje się że widziałem was w Jastarnii, złapano was w kadrze jak kręcili jakiś serial na plaży
Stawny pisze:Nigdy nie byłem na legendarnym Pipeline ale na tym odcinku jest takie miejsce które nas powaliło![]()
...
Geronimo79 pisze:Wybiera się ktoś dzisiaj po południu do Rzucewa ?
Geronimo79 pisze:Wybiera się ktoś dzisiaj po południu do Rzucewa ?
Ziomek. pisze:[nasi instruktorzy z kursantami już są w Rzucewie - wiatr "nie urywa" ale na 12stki jest
peace
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości