Mikolpa pisze:Ej !!!! to nie rozkosjednak coś weszło na najpiękniejszy spot?
Z JG droga na Rozkosz leci przez Lubawkę więc po drodze wpadliśmy zobaczyć co i jak i akwen mile nas zaskoczył.
Mikolpa pisze:Ej !!!! to nie rozkosjednak coś weszło na najpiękniejszy spot?
Piotr2015 pisze:Witam ,jezdem nowy na forum a chciałbym rozpocząć przygodę z kitsurfingiem , najlepiej gdzieś niedaleko Wrocławia / Psie Pole / , co możecie polecić . Najpierw teoria ? czy od razu kupić sprzęt i jakiej wielkość .
Piotr2015 pisze:Witam ,jezdem nowy na forum a chciałbym rozpocząć przygodę z kitsurfingiem , najlepiej gdzieś niedaleko Wrocławia / Psie Pole / , co możecie polecić . Najpierw teoria ? czy od razu kupić sprzęt i jakiej wielkość .
Qba-EPP11 pisze:Piotr2015 pisze:Witam ,jezdem nowy na forum a chciałbym rozpocząć przygodę z kitsurfingiem , najlepiej gdzieś niedaleko Wrocławia / Psie Pole / , co możecie polecić . Najpierw teoria ? czy od razu kupić sprzęt i jakiej wielkość .
Najbliżej Psiego Pola mogę polecić półwysep Helski. Masz tam szkół do wyboru. Jedź na szkolenie , poznasz teorie, nauczysz się pływać i dopiero kup sprzęt. Po co Ci sprzęt teraz jak nie wiesz co z czym się je? Jak chcesz koniecznie na miejscu to lepiej zapomnij o tym sporcie i weź się za szachy.Nie ma możliwości nauczenia się we Wrocku czy okolicach.
Iwan pisze:A jak kiedyś kupiłem sprzęt i dopiero zacząłem dowiadywać się, o co w tym chodzi. Ale wyszło w sumie drożej. No i piachu się nażarłem oraz wypiłem pół zatoki. A i nauczyłem się kleić kondomy, szyć i łatać dziury w poszyciu
.
Ja byłem na Mietku w poniedziałek ale słabo mi się podobało . może wieczorem się wyrównało ?
Co do kupna przed nauką albo teorią z książki to bywa różnie. Jest tu taki jeden co to kupił "tanio" do nauki starego c-shapa i przyjechał na Mietka wiosną uczyć się przy wysokim stanie wody. Doszedł wtedy chyba do wniosku że łatwiej będzie jednak na zatoce. Teraz już nieźle popitala
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości