amfot pisze:Witam. Czy ktoś z Białego możne mi pomóc ogarnąć latawiec? Chcę na wiosnę przejść kurs ale nie chcę być zupełnie zielony. Tak myślę, że jak będę umiał choć trochę sterować latawcem to pójdzie mi szybciej z deską na wodzie. Jak by co to kontakt przez forum. Oczywiście nie za darmo.
djbartekk pisze:amfot pisze:Witam. Czy ktoś z Białego możne mi pomóc ogarnąć latawiec? Chcę na wiosnę przejść kurs ale nie chcę być zupełnie zielony. Tak myślę, że jak będę umiał choć trochę sterować latawcem to pójdzie mi szybciej z deską na wodzie. Jak by co to kontakt przez forum. Oczywiście nie za darmo.
amfot pisze:djbartekk pisze:amfot pisze:Witam. Czy ktoś z Białego możne mi pomóc ogarnąć latawiec? Chcę na wiosnę przejść kurs ale nie chcę być zupełnie zielony. Tak myślę, że jak będę umiał choć trochę sterować latawcem to pójdzie mi szybciej z deską na wodzie. Jak by co to kontakt przez forum. Oczywiście nie za darmo.
Ponawiam zapytanie. Mam swój latawiec.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości