w listopadzie w polu, w sadzie... ;)

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
RedSeaZone
Dostał piwko: 5 razy
Kontaktowanie:

Post06 lis 2006, 09:19

.... i w El Gouna też w zasadzie:

Obrazek

:shock: :D :wink: 8)

Red Sea Kiters

Awatar użytkownika
jarekriva

Post06 lis 2006, 09:23

Gratulacje!

Awatar użytkownika
Zimoch
Kontaktowanie:

Post06 lis 2006, 15:24

ej sory ale za 8 knotów dwie gwiazdki to chyba lekka ściema jest :? Ktos sie chyba bawił w photoshopie :wink:

GURU 10.5
Latawiec: OZONE EDGE, C4, CATALYST
Postawił piwka: 24 razy
Dostał piwko: 24 razy
Kontaktowanie:

Post06 lis 2006, 15:46

Zimoch pisze:ej sory ale za 8 knotów dwie gwiazdki to chyba lekka ściema jest :? Ktos sie chyba bawił w photoshopie :wink:

gwiazdki przyznane są nie za 8, a za 16kt [te z drugiej tabelki] jest to wersja tzw zmodyfikowana, dla El Goun"y ;......
MEGA- EXTRA- FULL WYPAS METEO POWER by Zimas and Company :wink: :hand:

Awatar użytkownika
sander
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 11 razy
Kontaktowanie:

Post06 lis 2006, 16:31

z tej tabelki wynika, że wersja zmodyfikowana = wersja standard x 2 :think:

Smokie
Deska: Semente Pocket Rocket, 77
Latawiec: Slingshot RPM
Postawił piwka: 121 razy
Dostał piwko: 77 razy
Kontaktowanie:

Post06 lis 2006, 16:47

a w rzeczywistosci to ja bym jeszcze dorzucil ze 3, 4 knoty do zmodyfikowanej szcegolnie jak mocniej wieje

Awatar użytkownika
Zimoch
Kontaktowanie:

Post06 lis 2006, 18:30

Ale pompa chłopaki hehe :wink: Ale tak szczerze to bardzo chetnie bym odwiedził Egipt i chłopaków z El Guan. Koleszka tam był i bardzo sobie chwalił i potwierdził ze tam naprawde cały czas wieje 8)

GURU 10.5
Latawiec: OZONE EDGE, C4, CATALYST
Postawił piwka: 24 razy
Dostał piwko: 24 razy
Kontaktowanie:

Post06 lis 2006, 18:49

Zimoch pisze: Koleszka tam był i potwierdził ze tam naprawde cały czas wieje 8)

...no, TAK to byśmy wszyscy chcieli , ale niestety TAK nie jest nie jest :snooty: .....szczegolnie o tej porze roku może zaczynać się już lekka "czkawka wiatrowa" :? , ale póki co WIEJE :lol: i to jak :shock:

http://www.windfinder.com/report/el_gouna

RedSeaZone
Kontaktowanie:

Post07 lis 2006, 08:48

Smokie pisze:a w rzeczywistosci to ja bym jeszcze dorzucil ze 3, 4 knoty do zmodyfikowanej szcegolnie jak mocniej wieje

gada jakby przy tym był :wink:

Awatar użytkownika
BATMAN
Deska: Slingshot Darko, Nobile NHP,77
Latawiec: Slingshot FUEL
Lokalizacja: "Huragan DIILGANG, ulicznej sztuki smak, dzieciaki przeznaczenia talenty z ciemnych bram"
Kontaktowanie:

Post07 lis 2006, 12:39

A wiec tak....:
Ciagle prubije dojsc do siebie bo temp w Polsce jest nie najwyzsza i przezywam lekki szok termiczny:
W RedSeaZone spedziłem ostatni miesiac. Według mnie jest to najlepsze miejsce do terningu jakie moze byc (z poznanych przez mnie)- przez miesiac pobytu nie wiało jeden dzien!!! plaska woda, slidery, plytko-czego mozna chciec wiecej.wspaniały basenik przed rafa gdzie ternujemy kiedy sa odplywy i wszedzie indziej jest zbyt plytko.
Super atmosfera w samej bazie, wszyscy usmiechnieci-Mestre Zimasek nieco zabiegany ale zasze znajduje czas na sesyjke i wymiane pogladow co do obserwacjii na wodzie. Marta zawsze dbajaca o klientów i załoge w bazie.Jest i Mr.Angel boss całej kuchnii i osoba która która pilnuje porządku na podwórku bo traki byc musi.Habibti Satra serwuje w nabrzeznym restaurancie super kofte-tak mi smakowała ze jadłem ja prawie codziennie..posiłki niedrogie a bardzo energetyczne i smaczne...Biczbojsi jakto oni czasem sa nieogarnieci ale daja rade bardzo dobrze.Kurczaczek Kiko najszybciej biega i zna wszystkie sposoby startu i lendingu kejta. Czasem Pojawia Sie drugi Boss RedSeaZone Camelio Mistrz Fotosesji ma wielka cierpliwosc i niemałe doswiadczenie w tych tematach i srebrne wdzianko jak batman(hehe)odbijalo promienie swietlne podczas sesjii..jest tez Emed egipski instruktor IKO podrywa wszystkie turystki i jest mistrzem parkietu ale akwen zna najlepiej.Lokum dla zawodników i innych chartych band jest kozackie-pokoik z pientrowymi łóżeczkami które sa takie szeroki ze nie raz na nich spałem w poprzek ...Kazdego dnia baza przesiaka dzwiekiem-szystkim tam bardzo dobrze znanym-swoistym hymnem RedSeaZone-dj.Twister-Gramofonomanka..
ogolnie tego wyjazdu napewno na długo nie zapomne, do kolejnej eskapady w tamto miejsce.Bo juz koejny trening planuje własnie w RedSeaZone.
Wielkie Podziekowania dla całego RedSeaZone Crew za umozliwienie treningu własnie tam i mam nadzieje ze juz niebawem tam wróce.
Big Uppppppppppppppppppppp

Batmannnnnnnnn forewa elo rap :twisted:

RedSeaZone
Kontaktowanie:

Post08 lis 2006, 11:57

:think: :notworthy: :D

RSZ team

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”