Czy może zechciałby ktoś zrobić dobry uczynek i wrzucić aktualne progno z windguru pro dla chałup lub okolic? Byłbym bardzo wdzięczny bo prognoza graniczna a jechać przez pół polski żeby pospacerować z latawcem po plaży to lekka ekstrawagancja.
dzięki ale lekcja już odrobiona i niestety większość portali pogodowych (może poza windfinderem) prognozuje, że będzie na granicy fanu więc prośba aktualna tym bardziej, że nie chciałbym przegapić dobrego wschodu bo byłby to grzech śmiertelny co do wiarygodności WG, to podobnie jak inne raz trafi raz nie ale zawsze warto sprawdzić będzie łatwiej podjąć decyzję
No to polecam meteoprognoza.pl - ale progno na kilkanascie w przod i odswierzane raz ... hmm sam nie wiem kiedy, ale chyba tego samego dnia, lub w nocy z dnia na dzien. Faktycznie wszystkie progno jutro daja granicznie, ja zaryzykuje jutro, ale raptem mam 50 km
To jedno ale gorsze że na ta chwilę nie ma zbieżności w czasie ICM ma swoją wersję wydarzeń (przesuniętą na wczesniej), a WG i WF swoją. WG i WF chodzą na podobnych modelach + WG ma tylko sobie znana korektę optymizmu autora a WG PRO cechuję się dodatkową dawka szczęścia
Trzeba poczekać bo jak ICM się naprostuje i przesunie na wieczor to można na wieczór pocisnąć... to tylko 70km