robinm pisze:Ruszamy na Otmuchów z Hatamoto. Miłego pływanka na Dziećkach
szed pisze:Ladnie sie zapowiada piateczek i sobota. Ja prawdopodobnie nocuje z moja personalna fotoreporterka na miejscu (grilek, shisha, cos na rozgrzewke). Jesli ktos chetny to zapraszam. Bedzie razniej i weselej.
adamo pisze:.. jak tam Szed noc pod gwiazdami, dzwoniłem do Ciebie wczoraj, miałem fajną ekipę na bibe![]()
adamo pisze:.. a ja dzisiaj byłem rodzinnie na P4, no i ze dwie godzinki "lansiku" zaliczyłem, potem Jaro z Siemców przyjechał ale siadło niestety
adamo pisze:.. zajebistą miejscówką się ta P4 zrobiła, biały piaseczek vel caraiben, woda kryształ, masę miejsca na pompowanko, no i podjeżdżam furą bezpośrednio na spocik
![]()
jak dla mnie przy SW,W to P4 teraz domowa miejscówka![]()
__kater__ pisze:a ja co przyatakuje p4 to nie ma po co się rozkładać
ale fakt piaseczek to karaiby
w sobotę jak blokada w kręgosłup zacznie mi działać (bo narazie lipa) to wyskoczę na Chańczę (tak przez "ch") bo będę w ostrowcu. Potem będę woził szmaty ze sobą i siedział w Krakowie to może się uda gdzieś do Was wbić
__kater__ pisze:kurde do jutra sie nie wylecze
załatwiłem się przy pompowaniu szmaty, muszę kupić pompkę którą można przełączyć na pompowanie tylko wciskając bo wyciskając nie da się przyjąć inaczej jak na plecy a to juz 2 raz sie tak załatwiłemtym razem będzie prześwietlenie i zaraz po tym tomografia
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości