boldek pisze:kuicets pisze:Jadę jutro z rana z Gdańska na półwysep. Mogę wziąć ze dwie osoby667757835
Cześć, o której jedziesz? Jestem z kumplem chętny na podwózkę
Planuje 7 rano start z Gda, ale jestem elastyczny

P. S. Biorę grilla i aparat

boldek pisze:kuicets pisze:Jadę jutro z rana z Gdańska na półwysep. Mogę wziąć ze dwie osoby667757835
Cześć, o której jedziesz? Jestem z kumplem chętny na podwózkę
kuicets pisze:Planuje 7 rano start z Gda, ale jestem elastyczny
boldek pisze:kuicets pisze:Planuje 7 rano start z Gda, ale jestem elastyczny
O, to dość wcześnie, ja planowałem wyruszyć że Swarzewa około 11, wcześniej raczej nie dam rady... ale zadzwonię jeszcze jutro najwyżej. Gdzie będziesz się rozkładał?
boldek pisze:kuicets pisze:Planuje 7 rano start z Gda, ale jestem elastyczny
O, to dość wcześnie, ja planowałem wyruszyć że Swarzewa około 11, wcześniej raczej nie dam rady... ale zadzwonię jeszcze jutro najwyżej. Gdzie będziesz się rozkładał?
kuicets pisze:boldek pisze:kuicets pisze:Planuje 7 rano start z Gda, ale jestem elastyczny
Na 90% niezawodny parking za maszo
Shadi pisze:Załóż pianę, deska w dłoń i zejdź na dółauto nie potrzebne
Ja planuje Swarzewo ok południa
boldek pisze:Shadi pisze:Załóż pianę, deska w dłoń i zejdź na dółauto nie potrzebne
Ja planuje Swarzewo ok południa
Myślisz że kierunek wejdzie?
kolec pisze:Ewentualnie gdzie dziś na tym SE - Swarzewo ? spróbuję dojechać może wieczorna bryza pozwoli popływać
sebro pisze:kolec pisze:Ewentualnie gdzie dziś na tym SE - Swarzewo ? spróbuję dojechać może wieczorna bryza pozwoli popływać
Jedź na polwysep i sie nie zastanawiaj.
Kolejny dzień najlepszych warunków jakie możesz mieć w Polsce, mowa oczywiście o plaskiej wodzie. Równa ciepła suszara z SE.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 31 gości