szed pisze:Jak dzisiaj na Turawie było?
Pain IQ pisze:Siema lokalesy....
ktoś coś planuje na sobotę? Wpadam na weekend i biere szmaciaki. Byde na skorpionie.
Jaki stan wody? Ile plaży? Bo kamerka coś mi nie działa...
pawbuh pisze:Pain IQ pisze:Siema lokalesy....
ktoś coś planuje na sobotę? Wpadam na weekend i biere szmaciaki. Byde na skorpionie.
Jaki stan wody? Ile plaży? Bo kamerka coś mi nie działa...
Planujemy, wody dużo, ale wystartować zawsze da rady
Milosz pisze:Hej bywalcy turawa
Powiedzcie czy turawa nadaje się dla osoby początkującej po kursie? Tzn halsuje ale niestety nie ostrze za dobrze więc dno było by mile widziane [WINKING FACE]
pawbuh pisze:Milosz pisze:Hej bywalcy turawa
Powiedzcie czy turawa nadaje się dla osoby początkującej po kursie? Tzn halsuje ale niestety nie ostrze za dobrze więc dno było by mile widziane [WINKING FACE]
wody napuścili już do oporu, także dna nima, ale skoro stoisz już na desce, to dasz rade rade
majeranek pisze:Wiecie ktoś może czemu na wiejewturawie.pl nie działa ani kamera ani pogoda live?
walo1 pisze:majeranek pisze:Wiecie ktoś może czemu na wiejewturawie.pl nie działa ani kamera ani pogoda live?
Kolega ktory nad tym czuwal wyjechal i chyba nikt teraz tym sie niezajmuje
matsyb pisze:walo1 pisze:majeranek pisze:Wiecie ktoś może czemu na wiejewturawie.pl nie działa ani kamera ani pogoda live?
Kolega ktory nad tym czuwal wyjechal i chyba nikt teraz tym sie niezajmuje
Dokładnie, nie stety nie ma mnie aktualnie w turawie Ale w najbliższym czasie postaram się ten problem rozwiązać....
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 65 gości