SZCZECIN KTO/GDZIE/KIEDY?

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze

Twoj ulubiony spot w okolicach Szczecina to?

Trzebież
19
6%
Nowe Warpno
6
2%
Miroszewo
5
1%
Podgrodzie
5
1%
Miedwie
101
29%
Międzyzdroje
62
18%
Świnoujscie
74
22%
Inne
72
21%

Liczba głosów: 344

Awatar użytkownika
robert1982
Kontaktowanie:

Post10 paź 2008, 10:01

waldir pisze:
robert1982 pisze:Cześć

... i co zamówił ktoś tego suchara Mystic-a ?
Ja czekam na odbiór ;) Zamówiłem dzień przed tą dyskusją.

to rozumiem że się pochwalisz wrażeniami z suchych gatek, jak je juz dostaniesz i przetestujesz w warunkach bojowych :)
pozdro

Awatar użytkownika
przemo99
Kontaktowanie:

Post10 paź 2008, 11:21

SWIRUS pisze:

Gość jest pewny i sprawdzony :wink:

Również polecam tego sprzedawcę, kupowałem u niego już kilka razy i zawsze przesyłki dochodziły szybko i dobrze zapakowane!!! Płatność PayPal :thumb:. Ale nie próbuj do niego dzwonić bo to strata czasu -nie odbiera telefonów, na maile odpowiada, ale zdawkowo i ze sporym opóźnieniem, ale to chyba jedyny minus.

Awatar użytkownika
SWIRUS
Kontaktowanie:

Post10 paź 2008, 11:46

robert1982 pisze:to rozumiem że się pochwalisz wrażeniami z suchych gatek, jak je juz dostaniesz i przetestujesz w warunkach bojowych :)
pozdro

Ja polecam suchego Mystica w temperaturach 0-10 st C.
Można i przy lekkim minusie, ale palce odpadają, brrr...
Wtedy dobre, ciepłe rękawice to podstawa.
No i buty 7mm też są bardzo przydatne.

Używam Mystica od stycznia br i jestem zadowolony.
Nie mam porównania do innych marek,
ale koledzy którzy takowych używają też są zadowoleni.
Najważniejsze żeby było ciepło i się woda nie wlewała.
A skoro nie ma różnicy pomiędzy różnymi markami
to warto patrzeć na cenę - a ta w Mysticu jest debeściacka.
Trzeba tylko trochę poszperać, pogadać, ponegocjować :lol:

Awatar użytkownika
waldir
Deska: ZEEKO
Latawiec: ZEEKO Krush
Kontaktowanie:

Post10 paź 2008, 12:12

robert1982 pisze:
waldir pisze:
robert1982 pisze:Cześć

... i co zamówił ktoś tego suchara Mystic-a ?
Ja czekam na odbiór ;) Zamówiłem dzień przed tą dyskusją.

to rozumiem że się pochwalisz wrażeniami z suchych gatek, jak je juz dostaniesz i przetestujesz w warunkach bojowych :)
pozdro
sie wie 8)

kowalm
Dostał piwko: 3 razy
Kontaktowanie:

Post10 paź 2008, 14:10

ktos cos gdzies w ten weekend

jaceek
Deska: nbl
Latawiec: edge 11
Kontaktowanie:

Post10 paź 2008, 17:58

czy ktos moze rozkminial takie miejsce do plywania w niemczech za swinoujsciem UCKERITZ??

to miejsce jest na windguru oficjalnie zarejestrowane jako spot w regionie USEDOM wiec chyba sa jakies warunki...

ze szczecina jest tam niecale 140 km - niemieckimi wiochami niestety....

ogolnie z perspektywy map na google wyglada obiecujaco od strony "zalewu" i wydaje sie dobre na kierunki od poludnia przez zachod i nawet lekko polnocne...

takie cos jak wolin tylko blizej morza i z lepszymi wiatrami chyba??

na najblizszy weekend powinno byc tam w sam raz jak ktos ma wolny czas :(

Awatar użytkownika
macsurf
Kontaktowanie:

Post10 paź 2008, 19:27

jaceek pisze:czy ktos moze rozkminial takie miejsce do plywania w niemczech za swinoujsciem UCKERITZ??

ja bylem :)

jaceek pisze:to miejsce jest na windguru oficjalnie zarejestrowane jako spot w regionie USEDOM wiec chyba sa jakies warunki...

Jest tam nawet szwabska szkolka kitowo-windsurfingowa. Jesli chodzi o zejscie do wody (czyli plaze) to praktycznie jej nie ma, bardzo krotka, waska i malo miejsca. Dodatkowo jak my bylismy to na brzegu staly katamarany z wysokimi masztami wiec bylo srednio bezpiecznie. Nie znaczy to ze sie nie da, bo zawsze osoba startujaca latawiec moze wejsc z toba do wody.

jaceek pisze:ze szczecina jest tam niecale 140 km - niemieckimi wiochami niestety....

Dojazd przez te wiochy to niestety porazka. Ze Swinoujscia jechalismy tam niecala godzine. Szwaby po prostu nie potrafia jezdzic :lol:

jaceek pisze:ogolnie z perspektywy map na google wyglada obiecujaco od strony "zalewu" i wydaje sie dobre na kierunki od poludnia przez zachod i nawet lekko polnocne...

Warunki na wodzie calkiem niezle, spora plycizna, tloku na wodzie tez wielkiego nie bylo.

jaceek pisze:takie cos jak wolin tylko blizej morza i z lepszymi wiatrami chyba??

czy z lepszymi wiatrami to ciezko powiedziec, bo moze sie okazac ze na wolinie bedzie tak samo

jaceek pisze:na najblizszy weekend powinno byc tam w sam raz jak ktos ma wolny czas :(

jak dla mnie, za daleko i za malo pewne, wiec ja sie nie pisze

Awatar użytkownika
WojtekM

Post10 paź 2008, 19:44

witam

planuje byc na wolinie od okolo 11, hitow nie ma, ale moze cos zawieje

wybiera sie ktos jeszcze?

Awatar użytkownika
zooyork
Kontaktowanie:

Post10 paź 2008, 21:11

WojtekM pisze:witam

planuje byc na wolinie od okolo 11, hitow nie ma, ale moze cos zawieje

wybiera sie ktos jeszcze?

Ja bede przed 12. Trzymajmy kciuki :) pozdrawiam

Awatar użytkownika
El Comendante

Post10 paź 2008, 21:43

My z Krokodylem jedziemy na Rugię/ 18-25 kts/, pewnie spotkamy się z Rolnikiem i Mario'em.Szkoda , że wymiękli Waldi,Świrus i Paniera.

Awatar użytkownika
SWIRUS
Kontaktowanie:

Post10 paź 2008, 21:52

El Comendante pisze:My z Krokodylem jedziemy na Rugię/ 18-25 kts/, pewnie spotkamy się z Rolnikiem i Mario'em.Szkoda , że wymiękli Waldi,Świrus i Paniera.

Ojojojojjjjjjj - ja nie wymiękłem - po prostu akurat, kurrrr.... - w sobotę nie mogę....

Panierowanego nie ma w Szczecinie także nie wymiękł ale po prostu tez nie może...

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

P.S.

Sezon dopiero sie zaczyna także luzik :lol:

Awatar użytkownika
El Comendante

Post10 paź 2008, 22:38

Mając na myśli wymiękli chciałem powiedzieć "nie mogli".Świrus wiem , że masz suchara Mysticks'a i jesteś zadowolony, optuję jednak za GUL'em Astro. Ma te suchary co najmniej 5 osób z Kloną na czele.Klona wiem , że jesteś powściągliwy jeżeli chodzi o wypowiedzi na KF, ale w tej sytuacji daj głos lub ktoś z twojej ekipy.

Awatar użytkownika
macsurf
Kontaktowanie:

Post11 paź 2008, 11:25

El Comendante pisze:Mając na myśli wymiękli chciałem powiedzieć "nie mogli".Świrus wiem , że masz suchara Mysticks'a i jesteś zadowolony, optuję jednak za GUL'em Astro. Ma te suchary co najmniej 5 osób z Kloną na czele.Klona wiem , że jesteś powściągliwy jeżeli chodzi o wypowiedzi na KF, ale w tej sytuacji daj głos lub ktoś z twojej ekipy.

Znam 2 osoby, ktore maja Gula i im sie nalewa woda przez nogawki. A to ze ma Klona to nie znaczy ze one sa najlepsze i wszyscy musza miec takie same. Sporo osob kupuje teraz Mystica, wiec zobaczymy jak sie sprawdza.

Awatar użytkownika
waldir
Deska: ZEEKO
Latawiec: ZEEKO Krush
Kontaktowanie:

Post11 paź 2008, 11:33

macsurf pisze: Sporo osob kupuje teraz Mystica, wiec zobaczymy jak sie sprawdza.
Jak już dostanę to nie omieszkam się podzielić info ;)

El Comendante pisze:My z Krokodylem jedziemy na Rugię/ 18-25 kts/, pewnie spotkamy się z Rolnikiem i Mario'em.Szkoda , że wymiękli Waldi,Świrus i Paniera.
Nawet nie wiesz Rysiu jak mi szkoda tego wyjazdu ale siła wyższa :? Może coś jednak zawieje w niedziele 8)

Awatar użytkownika
bitter
Kontaktowanie:

Post11 paź 2008, 14:12

macsurf pisze:
El Comendante pisze:Mając na myśli wymiękli chciałem powiedzieć "nie mogli".Świrus wiem , że masz suchara Mysticks'a i jesteś zadowolony, optuję jednak za GUL'em Astro. Ma te suchary co najmniej 5 osób z Kloną na czele.Klona wiem , że jesteś powściągliwy jeżeli chodzi o wypowiedzi na KF, ale w tej sytuacji daj głos lub ktoś z twojej ekipy.

Znam 2 osoby, ktore maja Gula i im sie nalewa woda przez nogawki. A to ze ma Klona to nie znaczy ze one sa najlepsze i wszyscy musza miec takie same. Sporo osob kupuje teraz Mystica, wiec zobaczymy jak sie sprawdza.

Przez nogawki w Gulu? Nie chce mi się wierzyć. Przymierzałem GUL'a Astro i naprawdę cieżko tam wcisnąć stopę i aż trudno mi uwierzyć, że może tam się woda wcisnąć. Sam kupiłem Mystica ale jeszcze nie testowałem. Ubiera się znacznie wygodniej niż GUL'a i mimo, że zamek z tyłu to opatentowałem samodzielne zapinanie się i rozpinanie z kombinezonu. Trochę niepokoi mnie dość luźna kryza na szyi ale się zobaczy jak będzie

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”