Cześć.
Kolego a ile zapłaciłes za tą nową stację?
Mikolpa pisze:Kolego a ile zapłaciłes za tą nową stację?
rolmigo pisze:właśnie podłączyłem nową stację pogodową nad jeziorem Kunickim
Mikolpa pisze:Będziesz jakoś udostępniał dane?
Mikolpa pisze:Koledzy co myslicie aby postawić coś takiego w mietkowie ?
Można to podłączyć do komputera, połaczenie z internetem pozwoli na dostęp kazdemu z hasłem i loginem.
Mikolpa pisze:Jeżeli chodzi o pomysł z Bozygniewem to uważam że oni w to wejdą. Mam z nimi kontakt więc mogę się zajać tematem ale moga mieć problem z zakupem nawet jeśli kosztowało by to 50zł. Ale mogę załatwic że udostępnia miejsce. Może być jedynie problem z północnym kierunkiem wiatru, oni są dość nisko schowani i moga być przekłamania. Może jakiś niewielki maszt rozwiązał by problem.
Dobre i bezpieczne miejsce na pomiar jest też po drugiej stronie mietkowa. Mogę zajać się znalezieniem.
sander pisze:Mikolpa pisze:Jeżeli chodzi o pomysł z Bozygniewem to uważam że oni w to wejdą. Mam z nimi kontakt więc mogę się zajać tematem ale moga mieć problem z zakupem nawet jeśli kosztowało by to 50zł. Ale mogę załatwic że udostępnia miejsce. Może być jedynie problem z północnym kierunkiem wiatru, oni są dość nisko schowani i moga być przekłamania. Może jakiś niewielki maszt rozwiązał by problem.
Dobre i bezpieczne miejsce na pomiar jest też po drugiej stronie mietkowa. Mogę zajać się znalezieniem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 27 gości