doktorek mroz pisze: z lekkim odcieniem poludnia
Nad morzem "lekki odcień południa" to bym sobie chyba darował. Ze Szwecji się długo wraca;-)
grzesiek_szn pisze:http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6805884,Spadl_na_windsurfera_z_20_metrow____kitesurfer.html
który taki mądry przyznać sie...
Miałem spięcie w Wiek z pewnym czechem (wpadłem pod jego linki) opowiedział mi że jego koleś rozwalił sie na pobliskim drewnianym ogrodzeniu. Sam byłem świadkiem jak inny koleś na flysurferze przeleciał 30-40m od wody i przyziemił dość boleśnie na trawniku a kite na drzewa poleciał. W tym samym dniu kolega który był z nami, zaparkował na wielkich kamlotach przy plaży. Jeżeli tylko w jednym dniu ja zarejestrowałem 3 wypadki (zdarzenia) to co lokalesi już musieli widzieć - ja się nie dziwię, choć nie spotkałem się z jakimikolwiek upomnieniami. Tam sie przewija masa ludzi, wypadki musza się zdarzać przy takim zagęszczeniu. Was ktoś upominał czy tylko widziałeś że tam raczej dalej od brzegu się pływa?daniel.p pisze:Niemcy mają swoje zasady troszkę inne niż nasze ( nie pływac przy brzegu , nie skakac przy brzegu - widac nie znaja pojęcia lanserki
waldir pisze:Miałem spięcie w Wiek z pewnym czechem (wpadłem pod jego linki) opowiedział mi że jego koleś rozwalił sie na pobliskim drewnianym ogrodzeniu. Sam byłem świadkiem jak inny koleś na flysurferze przeleciał 30-40m od wody i przyziemił dość boleśnie na trawniku a kite na drzewa poleciał. W tym samym dniu kolega który był z nami, zaparkował na wielkich kamlotach przy plaży. Jeżeli tylko w jednym dniu ja zarejestrowałem 3 wypadki (zdarzenia) to co lokalesi już musieli widzieć - ja się nie dziwię, choć nie spotkałem się z jakimikolwiek upomnieniami. Tam sie przewija masa ludzi, wypadki musza się zdarzać przy takim zagęszczeniu. Was ktoś upominał czy tylko widziałeś że tam raczej dalej od brzegu się pływa?daniel.p pisze:Niemcy mają swoje zasady troszkę inne niż nasze ( nie pływac przy brzegu , nie skakac przy brzegu - widac nie znaja pojęcia lanserki
Miałem na myśli wielkie głazy po lewej stronie spotudaniel.p pisze:Nie bez powodu napisałem , że mają swoje zasady , z czegoś one wynikają - ja się do nich dostosowałem ( jesteśmy goścmi ). Ale co robi drewniany płot przy brzegu? Albo poukładane "kamyczki" na brzegu spotu? tego nie potrafię pojąc.![]()
Ale generalnie było ok
Ja tak jechałem ale słyszałem że można też za Stralsund-em skręcić w lewo i nie robić takiego koła. Tyle że wtedy przeprawa promowa i jakieś ograniczenia bo prom pływa od/od no i oczywiście parę euro opłaty.kinjar pisze:Jaką trasą jeździcie do Wiek?
Czy to jest dobra propozycja:
http://www.iurl.pl/?wiek_viamichellin
waldir pisze:Ja tak jechałem ale słyszałem że można też za Stralsund-em skręcić w lewo i nie robić takiego koła. Tyle że wtedy przeprawa promowa i jakieś ograniczenia bo prom pływa od/od no i oczywiście parę euro opłaty.kinjar pisze:Jaką trasą jeździcie do Wiek?
Czy to jest dobra propozycja:
http://www.iurl.pl/?wiek_viamichellin
Jakub99 pisze:Witam jutro wieczorem ktoś wybiera się do Świnoujścia? coś ma powiać może się rozkręci pozdr
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości