rolmigo pisze:Stacja juz dziala. Zawiesil sie tylko router. I ponownie chwala Jareckiemu.
lockin pisze:Wyglada jakby rano o 5 zawiesil sie w stacji pomiar kierunku i sily wiatru
Mikolpa pisze:albo nie wieje, albo padły baterie. wydaje mi się że jakby padły baterie to nie byłoby też temp i barometru.
nindza pisze:Jak potrzebujecie UPS'a poszukam coś w serwisie leżą jakieś bez baterii wstawie nową i powalczy jeszcze jakiś czas... pytanie tylko co ma podtrzymać?? Ile W,
Ostrymi nożyczkami równolegle do prążków. Robiłem to 2 razy bo za 1-szym jeszcze dusiło. zwracałem uwagę żeby ząbków nie narobić ale filozofii w tym nie ma. Konserwowanie kryz - olej silikonowy. Teraz dostępny w każdym motoryzacyjnym bo jest sezon na zabezpieczanie uszczelek drzwiowych przed przymarzaniem. Do konserwacji zamka dostałem razem z sucharem wazelinę w tubeczce. Też mam mystyka i jest to najgorszy mój zakup z całego ekwipunku kajtowego.r.sidor pisze:hej, mam pytanie: jak przyciąć gilzy w sucharze, bo nabyłem takowy drogą kupna, a nigdy wcześniej się z tym problemem nie spotkałem? ostatnio zmarzłem więc postanowiłem spróbować tego wynalazku i od razu taki szkopuł! a czy te gilzy trzeba czymś konserwować, bo podobno pękają? mam mystica. pzdr rad
Piotrbyku pisze::D![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości