Piotrbyku pisze:Ja wariat , nie mów do mnie wariat , wariacie , ja sobie wyskocvzyłem spokojnie , a tu nagle nie wiadomo skąd nadpłynął Mikolpa , i podemną zaczął modzic jakieś swoje raily![]()
![]()
No i widzisz co narobiłeś Wariacie

Piotrbyku pisze:Ja wariat , nie mów do mnie wariat , wariacie , ja sobie wyskocvzyłem spokojnie , a tu nagle nie wiadomo skąd nadpłynął Mikolpa , i podemną zaczął modzic jakieś swoje raily![]()
![]()
Ania9961 pisze:Hej,
Jestem z Wro.
W tym roku zaczęłam przygodę i mam pytanko, gdzie blisko Wro można popływać?
Na półwyspie udało mi się stawać na desce i teraz potrzebuje gdzie blisko pojezdzic żeby nauczyć się konkretnie pływac..
jak na początek gdzie są latwe warunki itd...
Piotrbyku pisze:Ania9961 pisze:Hej,
Jestem z Wro.
Na półwyspie udało mi się stawać na desce i teraz potrzebuje gdzie blisko pojezdzic żeby nauczyć się konkretnie pływac..
Witamy serdecznie![]()
teraz łatwym i miłym akwenem jest Mecio , ale ......... to nie jest półwysep , trzeba mieć " respect ":-) ale wszystko da się ogarnąć . wpadnij jak będzie wiało i zobaczysz sama czy ci odpowiada .
Ania9961 pisze:Hej,
Jestem z Wro.
Qba-EPP11 pisze:Ania9961 pisze:Hej,
Najlepsze , najłatwiejsze i najbezpieczniejsze warunki do nauki będziesz miała niestety na zatoce. Nie powielaj błędów innych i nie ucz się na lokalnych bajorach, bo to nie ma sensu , a i przyjemności w tym żadnej.
Qba-EPP11 pisze:Ania9961 pisze:Hej,
Jestem z Wro.
Najlepsze , najłatwiejsze i najbezpieczniejsze warunki do nauki będziesz miała niestety na zatoce.
Sam dawno temu próbowałem się tu uczyć, ale na szczęście był to pojedynczy incydent po którym pojechałem na Hel. Tam w ciągu kilku dni nauczyłem się podstaw (samemu) i wtedy po powrocie Mietek nie był juz taki straszny.
Q
Mikolpa pisze:
Cała prawda. Na zatoce nauczysz się szybciej i bezpieczniej.
Ale nauka lokalnie też jest możliwa, trwa to dłużej, jest mniej przyjemne i na pewno bardziej niebezpieczne ale jak komuś zatoka nie po drodze to lokalnie też się da
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości