KrisIs pisze:Bukówka piękny spot
Jak dla mnie najpiękniejszy

a jak dziś z tym sw? Bo na mietku go prawie nie było.
KrisIs pisze:Bukówka piękny spot
Mikolpa pisze:KrisIs pisze:Bukówka piękny spot
Jak dla mnie najpiękniejszyi z tego co czytałem posta harnasia to najwyżej położony. Więc na tym zdjęciu byłeś najwyżej skaczącym kiciarzem w Polsce, licząc n.p.m.
![]()
a jak dziś z tym sw? Bo na mietku go prawie nie było.
r.sidor pisze:berek wczoraj też wypalił od półwyspu, zdążyłem na końcówkę wiatru na 9tkę ok 15tej, ale na 12tce do 18.10 fajnie dało się polatać z dwoma krótkimi przerwami
johan pisze:Wczoraj na mietkowie bylem swiadkiem jak rybole zlowili 2metrowego suma.widok byl imponujacy dl.tego smoka 201cm.Rzecz miala miejsce na plazy w bozygniewie po sesji zdjeciowej wypuszczono go do wody co bylo dla mnie pozytywnym zaskoczeniem.Wyjasnila sie zagadka tajemniczych znikniec pijanych ryboli ta bestia sie nimi zywi.Plywanie bylo wczoraj slabe 16 i deska typu race ale wrazenia po spotkaniu ze smokiem niezapomniane.
KrisIs pisze:No dawaj czekamy na jakiś film w końcu. I jak się latało na czymś tak małym jak 7m? Pewnie winda masakryczna w porównaniu z 18m
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 50 gości