... podsumowując nasze pierwsze 3 tygodnie w Hamacie tej wiosny, uważam że impreza całkiem wypaliła

Razem z nami w tym czasie Hamatę odwiedziło grubo ponad 50 osób, ale wkrótce zapowiada się kolejne 50

; na 22 dni pobytu 1 dzień NIESTETY nie wiało nic..., więc z nieukrywaną radością

poszliśmy tego "feralnego" dnia ponurkować z ABC

btw, centralnie przy samym hotelu jest mega rafka i nie trzeba nawet nigdzie daleko się wypuszczać

poza tym przez bite 3 tygodnie wiało CODZIENNIE, z tego może z 5 DNI TYLKO NA DUŻE latawce; ... duże to mam na myśli 13m2 delta np, a nie 21m2 materac

także
jak zwykle z nami wyjazd meeega udany, spośród wszystkich uczestników naszej grupy nie ma nikogo

, który opuściłby Hamatę bez przyklejonego
wielkiego banana na gębie
Szczególne podziękowania dla CrazyHorse BOARDANDKITE.pl za zabezpieczenie niezbędnych akcesoriów
oraz sprzętu szkoleniowego na potrzeby naszego wyjazdu w maju 2011, Łukasz -
, dzięki Twojej bezinteresownej pomocy mogliśmy dopiąć imprezę na "ostatni guzik" , pełen szacunek i jestem Twoim dłużnikiem - pozdrawiam
a tu parę fotek z cyklu; "dzień jak co dzień w Hamacie"
standardowo transfer z hotelu na spot jest busem typu "mitsubushi L300" , ale dla pragnących wiatru we włosach
w zapasie mamy pick up'a
przed wejściem na wodę zawsze krótkie przypomnienie teorii i analiza dotychczasowych postępów
... do boju...
set up... , wspólne przygotowanie sprzętu ....
... niektórzy kursanci niestety nie potrafili nawet prawidłowo kasku założyć ....
... niektórych sam powiew wiatru i dotyk latawca wprowadzał w niesamowity klimat Hamaty
... zaczyna robić się interesująco
...oprócz latawca pojawia się kolejne "utrudnienie"
jakaś sklejka z przykręconymi kapciami
... a tak naprawdę starty z deską to ten upragniony moment... teraz zaczyna się jazda

podsumowując ten "lekko humorystycz-edukacyjny" post , zupełnie serio i na poważnie zachęcam wszystkich i to na każdym poziomie zawansowania do odzwiedzenia Hamaty, bo jest miejscówką unikalną na miarę Egiptu

... jak dla mnie, to miejsce, w tej części Afryki
jest Nr ONE 
i każdą polemikę na ten temat jestem w stanie podjąć

będziemy TAM; czerwiec 2011, wrzesień, październik, listopad, grudzień.... A DALEJ ZOBACZYMY
Na naszych wyjazdach , oprócz przedniej zabawy i dobrego towarzystwa

, zawsze jest możliwość przetestowania najnowszego sprzętu
renomowanych firm; ... no i tu się wstrzymam,.. przyjedziecie - zobaczycie ; hahahah
info w sprawie rezerwacji ;
kontakt@jovitravel.pl info na temat szkoleń ;
szkolenia@kitepro.pl pozdrawim
stiv a