yanosik pisze:
Bungee, to niestety temat nie dla mnie, bo 5 m nad ziemią mam przerażenie w oczach![]()
![]()
, a powyżej 10-ciu sram w gacie
![]()
![]()
a nie-nie - NIE zabieraj sie wiec za kajty POMPOWANE

POZDRAWIAM
yanosik pisze:
Bungee, to niestety temat nie dla mnie, bo 5 m nad ziemią mam przerażenie w oczach![]()
![]()
![]()
![]()
Ziomek. pisze:na leciwej lsniacej liniejacej linie z lnianej liany leniwie liniowo idacej
Kosek pisze:a nie ma forum bungee?
Ziomek. pisze:..jak: liana lgnąca?
..jak: libacyjna?
..jak: liberalna?
..jak: licowo?
..bo że licha - to jak bajbardziej może być![]()
..i Ci z tego afrykańskiego czy australijskiego plemienia
też na pewno się z tym zgodzą![]()
Ziomek. pisze:yanosik pisze:
![]()
![]()
![]()
a nie-nie - NIE zabieraj sie wiec za kajty POMPOWANE![]()
![]()
![]()
![]()
POZDRAWIAM
yanosik pisze:[b]Oj Ziomeczku, Ziomeczku - ty to lubisz nawet z tematu o "bandżi" zrobić swoją osobistą bitewkę,..
Ziomek. pisze:yanosik pisze:Oj Ziomeczku, Ziomeczku - ty to lubisz nawet z tematu o "bandżi" zrobić swoją osobistą bitewkę,..
a znasz takie określenia jak poczucie humoru, żart , ironia?
czy są Ci one zupełnie obce..
yanosik, wez znajdz sobie cos lepszego do roboty niz pisanie na forum... cos ci to chyba za dobrze nie wychodzi...
Ziomek. pisze:Yanosik, nie odbieraj zbyt osobiście moich wypowiedzi
nie traktuj mnie jak wroga
i postaraj zdystansować
POZDRAWIAM
maciekt1000 pisze:"yanosik, wez znajdz sobie cos lepszego do roboty niz pisanie na forum... cos ci to chyba za dobrze nie wychodzi... "
ja to Ci radzę czasem się zastanowić bo faktycznie pierd........ nie raz kocopoły (bez urazy Stary)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość