groszkin pisze: Nie wiem tylko co mam robic z barem. Ciagnac do dolu, tzn do siebie?? Czy trzymac go wyzej i jechac latawcem gora dol? Opierajac sie na trapezie zaraz trace powera i niekoniecznie padam, tylko zatapiam sie.
bitter pisze:groszkin pisze: Nie wiem tylko co mam robic z barem. Ciagnac do dolu, tzn do siebie?? Czy trzymac go wyzej i jechac latawcem gora dol? Opierajac sie na trapezie zaraz trace powera i niekoniecznie padam, tylko zatapiam sie.
no właśnie ... starty zasadniczo już opanowałem ale też właśnie jak się odchylam to latawiec traci moc i siadam ... nie wydaje m isie zebym ostrzyl za bardzo po ilosci krokow wstecz jakie musze wykonacco więcej nawet jezeli staram sie plywnac z wiatrem i wieje slabo to nawel "wachlowanie" nie pomaga
Za mało mocy...
Mam dokładnie to samo...ale co ciekawe tylko na prawym halsie bo na lewym jakoś lepiej mi idzie
groszkin pisze:ps. Jak zrobic zeby na cytatem bylo napisane kogo cytuje?
Kod: Zaznacz cały
jak piszesz [quote] to pisz [quote="tu nazwa tego kogo cytujesz"] potem cytat i [/quote]
groszkin pisze:Ja jestem bardziej teoretykiem, ale z tego co wiem to jak wystartujesz to najpierw lecisz z wiatrem zeby wejsc w slizg, potem zaczynasz krawedziowac i przechodzic na piety, uwaznie jak pojdziesz za duzo to padniesz jak za slabo to zepchnie cie mocno z wiatrem.
Nie wiem tylko co robic z barem, wydaje mi sie, ze trzeba go przyciagnac do siebie, jezeli za malo mocy to trzeba machac, ale mi to kompletnie nie wychodzi bo zaraz sie zatapiam.
Zed92 pisze:
2) ruch latawcem z zenitu na 11 a zaraz potem gwałtownie na godzine 1:30
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość