wieloryb pisze:jakieś propozycje!?
na czwartek, piątek

szed pisze:..nie no.. Adamo.. jak mogles zmienic takiego ladnego avatara!?
ps. NIE MA KTOS PRZYPADKIEM CHECI SIE WYBRAC NA POCZATKU LISTOPADA DO EGIPTU? Jest bardzo imprezowa ekipa z Wawy (mimo ze z Wawy
GURU 10.5 pisze:.....a powaznie to chętnie z tąd dam nogę , bo zaczyna mnie już powolutku wkurrrr...ten "zimny wychów cieląt"
GURU 10.5 pisze:.....a powaznie to chętnie z tąd dam nogę , bo zaczyna mnie już powolutku wkurrrr...ten "zimny wychów cieląt"
adamo pisze:... mi zostają niesety tylko ojczyste spoty, czytaj: śląskie,
muszę wreszcie coś popracować![]()
szed pisze:GURU 10.5 pisze:.....a powaznie to chętnie z tąd dam nogę , bo zaczyna mnie już powolutku wkurrrr...ten "zimny wychów cieląt"
noooo!to dajemy! Jest propozycja w granicach pierwszego tygodnia listopada. Moze masz jakies propozycje Guru odnosnie Egiptu? Ja jestem na etapie intensywnych poszukiwan. Myslalem o Marsa Alam (nie bylem tam jeszcze) ale moze tez byc sprawdzona ElGouna czy cos w poblizu. Laski oczywiscie zostawiamy w zimnej ojczyznie hehe.. Tak, ze szukam kompana do pokoju
. Moze jeszcze ktos chetny z silesian braci??
.
moich doswiadczeń to tylko EL gOUNA lub Magawish hURGHADA [ostatecznie Shams safaga ]
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości