to tez jest dobre!
http://www.fajnefilmy.net/film/22/Film_ ... _siada.htm
sasiad - Rewa pisze:Hoduję ptaszniki z rodzaju Brachypelma, które są na liście CITES.
Na pająki te wymagane jest zaświadczenie o urodzeniu w niewoli. Aby uzyskac takie zaświadczenie, należy najpierw zarejestrować "rodziców" u powiatowego lekarza weterynarii. Po rozmnożeniu, przyjeżdża do mnie ten weterynarz, i liczy maluchy. Wtedy wystawia mi zaświadczenei po urodzeniu w niewoli.
Największą parodią jest to, że ŻADEN ORGAN WŁADZY PAŃSTWOWEJ nie ma uprawnień do zarejestrowania tych "rodziców".
A zgodnie z prawem, jeśli zapuka do mnie np pan Policjant, to muszę udowodnić mu, że pająki pochodzą z prywatnej hodowli a nie z odłowiu.
Jak widać mamy tu błędne koło. Wymaga się czegoś, czego nie można uzyskać))
aha, jak nie przedstawię zaświadczenia w niewoli, to pajaki są konfiskowane, a ja płacę kolegium. heh....
Co ty piszesz? Na ptaszniki nie trzeba miec zezwolenia! hehe jeszcze czego... Na żółwia rozumiem.
fuu1 pisze:Kiedy Jacek z Plackiem ukradli już księżyc, na ich drodze w lesie stanęła czarownica z kotem na ramieniu.
Sprytni chłopcy już wtedy wiedzieli, że niewygodnych osób trzeba się pozbywać.
Nie wiedzieli jednak jak pozbyć się wyżej wymienionych.
Dlatego jeden wziął czarownicę, a drugi kota...))))))))))))))))))))))))))))))))
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości