Myślę że mogę powiedzieć, że spotkanie się
UDAŁO. Wszyscy zapalili się co do projektu Kite nad Jeziorskiem i opinie były bardzo pozytywne. Oczywiście nie ustaliliśmy jeszcze żadnych szczegółów, bo nie temu miało słuzyć to spotkanie, jednak mysle ze za jakiś czas uda nam się to ustalić. Ponadto musimy założyć stowarzyszenie, albo chyba lepiej klub sportowy, który zrzeszalby osoby zainteresowane tym co dałoby nam ogromną siłę przebicia i gwarancję że takie osoby (kajciarze) istanieją

.
Podsumowując: Myślę że się uda. Co prawda będzie trwało to dłużej niż miałem nadzieje, tzn najwcześniej na sezon 2009. W grę będą wchodziły slidery, kickery itp jednym słowem duży park wodny (raczej napewno większy niż w wake.pl na chwilę obecną) kompleks sanitarny, wypożyczalnia/szkółka i pole namiotowe. Nie traktujcie proszę tego jako obietnice. Mówię że naprawdę jest możliwe coś takiego do zrobienia.
Jako priorytet postawić sobie musimy ten klub sportowy lub stowarzyszenie, a także pokaz Kitesurfingu nad Jeziorskiem w przyszłym roku. W maju pewnie. Będę zabiegał, mam nadzieję że mi się uda

ściągnąć najlepszych zawodników, aby udowodnić że zawody itp są możliwe nad Jeziorskiem
Więc chłopaki i dziewczyny. Idzie zima. Ale nie hibernujmy się przed kominkiem ale działajmy

jak jedna rodzina
Wielkie podziękowania dla Pabla, który pożyczył mi sprzęt do kite (masz umnie piwo, tzn skyrznkę piwa
), dla Airmana za deskę i Wilksa za aktywny wkład, pomoc i radę