pawelXXII pisze:wybiera się ktoś w tym terminie do egiptu? ja bym chętnie poleciał ale samemu trochę smutno. W prawdzie kita startuje mi dziewczyna lae na tym jej rola w pływaniu się kończy. w sumie to nie musi być nawet egipt byle się jakaś fajna paczka zebrała. pozdrowionka
pawelXXII pisze:wybiera się ktoś w tym terminie do egiptu? ja bym chętnie poleciał ale samemu trochę smutno. W prawdzie kita startuje mi dziewczyna lae na tym jej rola w pływaniu się kończy. w sumie to nie musi być nawet egipt byle się jakaś fajna paczka zebrała. pozdrowionka
lidab pisze:pawelXXII pisze:wybiera się ktoś w tym terminie do egiptu? ja bym chętnie poleciał ale samemu trochę smutno. W prawdzie kita startuje mi dziewczyna lae na tym jej rola w pływaniu się kończy. w sumie to nie musi być nawet egipt byle się jakaś fajna paczka zebrała. pozdrowionka
no jak też szukam ekipy...bo samej to nie za bardzo
może zbierze się kilku ochotników na wyjazd.najlepiej na jakiegoś Last'a
lidab pisze:pawelXXII pisze:wybiera się ktoś w tym terminie do egiptu? ja bym chętnie poleciał ale samemu trochę smutno. W prawdzie kita startuje mi dziewczyna lae na tym jej rola w pływaniu się kończy. w sumie to nie musi być nawet egipt byle się jakaś fajna paczka zebrała. pozdrowionka
no jak też szukam ekipy...bo samej to nie za bardzo
może zbierze się kilku ochotników na wyjazd.najlepiej na jakiegoś Last'a
Surfing-guide.com pisze:zgłaszam się na organizatora![]()
Jeśli chodzi o Egipt to nie radzę czekać na lasta.
Natomiast Fuerte jak najbardziej ... cena z pewnością pójdzie w dół bo o tej porze roku mało chętnych na ten kierunek.
Sal - też pewnie pojawi się last bo póki co cena wysoka
szed pisze:Surfing-guide.com pisze:zgłaszam się na organizatora![]()
Jeśli chodzi o Egipt to nie radzę czekać na lasta.
Natomiast Fuerte jak najbardziej ... cena z pewnością pójdzie w dół bo o tej porze roku mało chętnych na ten kierunek.
Sal - też pewnie pojawi się last bo póki co cena wysoka
Na Zielony Przyladek w marcu napewno bedzie wiecej chetnych ze Slaska.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 27 gości