Witam.
Kupię jak najtańszy i jak największy trapezik od XL w górę.
BETON pisze:Wiem że lepiej przymierzyć ale w moim przypadku jaki duży bym nie dostał to i tak będzie za mały.
Pozostaje mi jakaś mała przeróbka.
BETON pisze::lol: 85 kilo to ja ważyłem jak miałem 14 lat.
Z tego co mi wiadomo to XL mają tak do 105cm w pasie. Jakbym miał "tylko" 105 cm w pasie to byłbym happy.Ale nie mam.
![]()
Najwyżej jak sobie nic nie znajdę to przyszyje sobie hak do gumy w majtach i jazda.![]()
Czekam na oferty typu: "mam pat love x cute XL i sprzedam ci za 100zł"
BETON pisze:Wiem że lepiej przymierzyć ale w moim przypadku jaki duży bym nie dostał to i tak będzie za mały.
Pozostaje mi jakaś mała przeróbka.
ja mam 102 w pasie i Pat Love X-cute jest dla mnie za duzy.... jak sciagne paski na maxa to i tak 2 halsy i mam go pod pachami ........................ sprzedalbym Ci ale nie za 100
Jutro zadzwonię do znajomego ma nowy trapez Dakaina xxl, kupił go ale jakoś mu nie poszło z pływaniem, koleś ma 125kg. Jak sie dowiem to dam tobie wiad.
zgred pisze:jeśli obwód w pasie jest większy niż w klacie to każdy podjedzie nie ma bata - pod samą bordę - chyba ze jest to trapez niski - tylko ten znowu jaja urywa
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości