to napisz jaka cene mozesz zrobic a nie podchody jakies z cenami katalogowymi z kosmosu w temacie gdzie padaja konkrety.
Tym sposobem może tu napisac 1500 800 dealerow zapraszajac do negocjacji na priv

co wydaje mi sie troszke mijac z celem tego postu.
Zalozylem ze biedni ludzie ktorzy tu zagladaja maja internet i umieja wpisac w google haslo

nie o to tu chodzi ILE taniej od katalogowej mozna wyrwac, tylko ZA ILE mozna wyrwac
Na marginesie: az mi sie noz w kieszeni otwiera jak slysze gadke np. handlowcow z niektorych portali branzowych typu: cena katalogowa to milion zlotych, ale Panu dale rabat 99% to jest okazja prosze pana
co do cen napisalem wyraznie ze zakup wyjdzie od 6 szt okolo 1000-1050zl i ja nie kupuje taniej tylko tyle samo co wszyscy kupujacy. Jak na razie jest tylko nasza ekipa chetnych i gramy w otwarte karty. Nie jest to handel tylko jednorazowy zakup. A to ze 4 czy 5 kumpli chce tez kupic i jak kupimy razem bede mial taniej - no jasne ze bede mial, tak jak i oni. Uwierz mi nikt tu nikogo nie zmusza do zakupu
co do gwarancji to roznie z tym bywa - pisze ogolnie bo nie mam zadnych doswiadczen z mysticiem (nie ma czesci, maja przyjsc, ktos to musi potem zrobic, przedluza sie itd itd) wiec moim osobistym zdaniem Plusem OR jest jego przedstawiciel ktory zgodnie z opiniami forumowiczow robi drobne naprawy szybko, sprawnie i w przyzwoitych cenach. Dlatego ja juz pisalem nie jestem pewien czy wybiore opcje "najtansza".
Jeszcze jedno co do gwarancji: jak ktos kupi beemke w niemczech powinni go obsluzyc w polsce w serwisie tak samo lizac dupe, a oni go osiusiaja cieplym moczem i wysla na drzewo. Roznie to bywa....
pozdr