Autorem jest Marek Raczkowski; Przekrój nr 12. 20 Marca 2008 Mój skan
A ja sobie nie będę odmawiał

W ramach tego protestu, smaże sobie dzisiaj na oczach babci, wielką, pyszną soczystą pierś z kurczaka z ryżem

Kto smaży ze mną?

kofly pisze:z wszelkim szacunkiem musze powiedziec ze ten post jest tragicznynie bede sie wywodził na ten temat bo moze ja do tego za poważnie podchodze, ale! uważam ze na naszym państwie i co za tym idzie na obywatelach (nie wszystkich oczywiście) ciąży pewna odpowiedzialność i tradycja... dziś pomimo wszystko dla choćby uszanowania wiary swojej babci powinienes zostawić tą piers czy inne mięcho na jutro... to tyle pozdro
kofly pisze:z wszelkim szacunkiem musze powiedziec ze ten post jest tragicznynie bede sie wywodził na ten temat bo moze ja do tego za poważnie podchodze, ale! uważam ze na naszym państwie i co za tym idzie na obywatelach (nie wszystkich oczywiście) ciąży pewna odpowiedzialność i tradycja... dziś pomimo wszystko dla choćby uszanowania wiary swojej babci powinienes zostawić tą piers czy inne mięcho na jutro... to tyle pozdro
Cubano pisze:yanosik pisze:nasza narodowo-katolickatradycja i kultura:
http://www.mp3p.pl/more/8582/sztywny+pa ... ltura.html
jaka "nasza"?
z tego co piszesz, raczej nie twoja, a jak ci się nie podoba,
to płyń, człowieku, płyń pod prąd, a od ludzi którzy kultywują tradycję,
którzy w coś wierzą, się
kolego, odstosunkuj,
kofly pisze:ale! uważam ze na naszym państwie i co za tym idzie na obywatelach (nie wszystkich oczywiście) ciąży pewna odpowiedzialność i tradycja...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość