(z góry mówię że nie będe cytował bo nie chce mi się szukać postów ale nic nie wymyślam - mam nadzieje)

A więc. Pamiętam, ze od dawna twoje wypowiedzi na forum (może od zawsze nie wiem bo siedzę tu z rok do półtora) były dosyć agresywne (nie wiem czy to dobre słowo) tym niemniej ostatni wydaje mi się ze zaczęło już to haczyć o przesadę, mianowicie: chodzi o post z konkursu o książkę P. Kunysza (również się nie zgadzam z ideą kursu państwowego ale to nieważne) gdzie napisałeś powiedziałbym wręcz coś niesmacznego, apropo reklamy... Chciałbym zauważyć że sam na Tym forum reklamujesz się dosyć skutecznie, odnoszę wrażenie że jest ono wręcz jednym z kilku Głównych ściągaczy klientów do wake.pl (też nie chce już cytować ale wiele razy się zdarzało że ktoś pisał - ostatnio chyba tydzień temu w postach o nowej szkółce że wake.pl to najlepsi, na co dumnie przytaknąłeś) czy to nie jest reklama? i to taka trochę hmm... dziwna? Dodatkowo po przeczytaniu tamtego wszedłem na www.wake.pl i sobie poczytałem, i wchodzę w team i co widzę? mgr. Dariusz Ziomek Instruktor z licencją level 2 senior i uwaga uwaga w nawiasie dopisek "jak narazie jedyny w Polsce" pewnie zaraz napiszesz że to po prostu zapomnieli zmienić, ale jakoś nie uwierzę, czy to nie jest dopiero nieuczciwa reklama? Że ktoś patrzy "oo, jedyny w Polsce to pewnie jakiś super?" Nie jest przypadkiem tak żę Seniorów jest 4 czy 5 już?
Oco więc chodzi w tym wszystkim? Ja rozumiem że to biznes, sam pracuję jako instruktor, co prawda nie prowadzę szkółki więc pewnie nie wszystkot rozumiem, tym niemniej takie są niektóre z moich spostrzeżeń.
Pozdrawiam i bez spiny
Piotrek