Rafal15 pisze:
ANKIETA
Chciałbym przerowadzic ankiete miedzy uzytkownikami i gośćmi forum. Będzie ona dotyczyła destek i kajtów. Piszcie wszystko o zaletach kajtów i desek na któych pływacie albo chieli byście pływać (wady tez piszcie).
Rafal15 pisze:
ANKIETA
Chciałbym przerowadzic ankiete miedzy uzytkownikami i gośćmi forum. Będzie ona dotyczyła destek i kajtów. Piszcie wszystko o zaletach kajtów i desek na któych pływacie albo chieli byście pływać (wady tez piszcie).
rolnik pisze:Ja glosuje na rrd ale nie ma w spisie !
kamilkite pisze:No wlasnie. A gdzie jest "Apache Board"?
Apache, ana twoim miejscu bym sie obrazil
Pablo pisze:kamilkite pisze:No wlasnie. A gdzie jest "Apache Board"?
Apache, ana twoim miejscu bym sie obrazil
Faktycznie, ale deski 'custom' to zupelnie inna liga. Trudno je chyba porownywac z seryjna produkcja, w dodatku jestem pewien ze gdyby dodac 'Apache-Boards' do listy to wynik bylby przesądzony.
Pablo pisze:Faktycznie, ale deski 'custom' to zupelnie inna liga. Trudno je chyba porownywac z seryjna produkcja, w dodatku jestem pewien ze gdyby dodac 'Apache-Boards' do listy to wynik bylby przesądzony.
rolnik pisze:Ja glosuje na rrd ale nie ma w spisie !
maski pisze:no wiesz su2 to wlawlasnie custom'y
rrd tez
Pablo pisze:Co do desek SU2 to sie niestety nie orientuje czy jest tak samo, ale patrzac na strone internetowa to sa tam podane konkretne modele na rok 2003, o konkretnych wymiarach i ksztaltach. Jezeli jest inaczej to daj znac i SU2 znajdzie sie na liscie desek 'custom'.
Pablo
maski pisze:oferta ze strony jest nieaktualna, a produkcje ciezko nazwac seryjna, proponuje jednak zostawic su2 dla porownania naszego czlowieka z reszta swiata
rolnik pisze:RRD to normalne seryjne deski modeli jest chyba z 10 na 2004 rok ...
...
Jak chodzi o latawiec to z zalet;bardzo szybki (poruwnywalem 13 rrd z loopem 12,fonem mach1 12,i co2 12- az zwraca uwage zwrotnosc rrd),sila ciagu w gore (ar6 dla 13) moglem porownac tylko z fonem 12 to naprawde nie bylo co porownywac ,bardzo stabilny w locie.No i wykonanie to mocna strona tej firmy .Jeszcze nie bylo osoby ktorej latawiec i deska sie nie podobaly.
Wady to strapy rrd w desce sa niezbyt wygodne i ciezkie,ciezki ale bardzo solidny bar i ciezar samego latawca wydaje mi sie ze jest wiekszy ale solidnosc kosztem ciezaru.
rolnik pisze:No nie calkiem fona masz 12m rrd aitrype 13m ,generalnie stwierdzilem ze rrd potrzebuje troszke wiecej wiatru od innych (chociaz jest dosc spora mozliwosc regulacji linek),porownywalem latawce w tym samym dniu .Wyboru zbyt wielkiego nie mam bo nastepny moj rozmiar to 18.1 wlasnie mach1 ,a tu porownujac to jak ferari(rrd)do meska300Dale to juz wina rozmiaru .
Ps :ja wlasnie jestem szczesliwym posiadaczem HS 38 ,jak plywasz bez butow to stapy sa ok gorzej z butami.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości