Cygański król pisze:DISKORELAKS pisze:Taaak...jak pływasz w styczniu lub w lutym to sobie spróbuj zapindalać do brzegu i się wysikać...a tak dogrzać się można troszke...
NO nie;] W mokrej to jescze ale w suchej?!Normalnie robi ci się balast w nogach
W suchej to chyba w Travel Johna zainwestować:D
sdareks pisze:Cool temat; durne pomysly mi przychodza do glowy.
N.p. Sucha pianka: jakis czas po siknieciu walnac deadmana...
Gaspar pisze:ja mam sposob dla tych co maja opory - bardzo dobry, choc wymaga juz pewnej stabilnosci w plywaniu na kajcie i jest przeznaczony dla plci niepieknej! Dodatkowo uwarunkowane jest to plywaniem w krotkiej piance!
Wystarczy podwinac nogawke wysoko, wyjac co trzeba i zalatwic potrzebe.
W dlugiej piance siknac jeszcze nie siknalem ale to dlatego ze nie plywalem w niej za wiele i nie mialem okazji. Czas na to zapewne przyjdzie i nie mam zamiaru tracic wiatru dla sikniecia na wydmach!
peg pisze:Gaspar pisze:ja mam sposob dla tych co maja opory - bardzo dobry, choc wymaga juz pewnej stabilnosci w plywaniu na kajcie i jest przeznaczony dla plci niepieknej! Dodatkowo uwarunkowane jest to plywaniem w krotkiej piance!
Wystarczy podwinac nogawke wysoko, wyjac co trzeba i zalatwic potrzebe.
W dlugiej piance siknac jeszcze nie siknalem ale to dlatego ze nie plywalem w niej za wiele i nie mialem okazji. Czas na to zapewne przyjdzie i nie mam zamiaru tracic wiatru dla sikniecia na wydmach!
nieee no ja spoko strzelam z bata w długiej pianie - trzeba tylko być ODPOWIEDNIO wyposażonym no i wiecie - jak cedzę przez okno w czasie jazdy wozem to wacek szoruje po asfalcie....
![]()
![]()
![]()
![]()
Ziomek. pisze:a "grubsze akcje" ?![]()
pozdro
"człowiek już nawet SOBIE nie może zaufać, a chciałem tylko puścić bąka.."
peg pisze:nieee no ja spoko strzelam z bata w długiej pianie - trzeba tylko być ODPOWIEDNIO wyposażonym no i wiecie - jak cedzę przez okno w czasie jazdy wozem to wacek szoruje po asfalcie....
![]()
![]()
![]()
![]()
Lida pisze:peg pisze:nieee no ja spoko strzelam z bata w długiej pianie - trzeba tylko być ODPOWIEDNIO wyposażonym no i wiecie - jak cedzę przez okno w czasie jazdy wozem to wacek szoruje po asfalcie....
![]()
![]()
![]()
![]()
czyżby jakieś kompleksy ??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości