PADY NOBILE 2008 czy i czym sie różnią od 2007

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
terranborn

Post10 wrz 2008, 23:52

wirus12 pisze:a jakie bylo pytanko :?: o SP , SU-2 czy Nobile :?:

Że tak zacytuję jeden z tekstów z Dilberta:
"Talk to the hand" - by Dogbert

Jurgen pisze:
Cygański król pisze:Tych SP o których mówię jescze nie ma na rynku, bendą na przyszły sezon (powietrzno żelowe pady) poprostu bajka

Czyli pro-pady nobila :) O których już było gdzieś na forum :)

:D Może su-2 też wprowadzi takie padsy :notworthy:
Chociaż jak nie to też się pewnie skuszę na nie ,o ile będą tańsze niż te ze stajni Liquid Force 8)

Awatar użytkownika
mumin
Kontaktowanie:

Post11 wrz 2008, 08:59

Smokie pisze:mumin nie wiem czy jest sens dociekac jak to bylo. jak Ci nie pasuja to je poprostu wymien. sprzedaj te i kup nowe. w nowych nobilkach beda 2 rodzaje. Jedne z żelem, drugie tak jak do tej pory, prawdopodbnie anlogicznie do tego co SP bo to ta sama fabryka. podejrzewam rowniez ze su2 tam tez zamawia swoje pady.

no dobra - testowałem deske z padami jakie zamiescił Wirus ( sie okazało że w 2008 ponoć też sprzedawali 2 rtodzaje stare i nowe)
- nowe pasowały mi bardziej niż w mojej 2007,
znam lepsze ale te już były niezłe,
kupiłem deche 2008 miedzy innymi ze względu na te pady tłumaczyłem pisałem itp a dostałem do kompletu drewniaki 2007 jakby mi sie chciało bujać kipować każdy kawałek deski gdzie indziej to bym zamowił deske bez padów
chciałem mieć z deską set 2008 bo moim zdaniem jest sporo lepszy od poprzedniego - nie chce mi sie bujać sprzedawać kupować jakichś padów itd mam ważniejsze rzeczy na głowie.
kupuje deche chce mieć wszystko a nie jedną część taką drugą inną

inna sprawa ze w lulagodze sie nie dogadaliśy przez pomyłke przysłali mi inną deske, kobieta bardzo miła mowi jedno obiecuje przeprasza za pomyłke a koleś ( nie bede po imionach wymieniać :wink: ) robi po swojemu i wysyła po raz drugi co innego niż to na co sie umawiam z kobietą...
ok pomyłki sie zdarzają niedomówienia też
całe szczescie sprawa chyba sie uda rozwiązać i po 2 zwrocie dostane pady o które mi chodziło od początku i które mi obiecywano
(- takie jak Wirus przedstawił na foto)
i będe w końcu mógł .... nabawić sie kolejnego zapalenia zatok i paru siniaków na wodzie 8)

i nie pisać mi to o padach SU2 - bo wiem że są wygodniejsze :arrow:

Wróć do „Forum Główne”