kowalm pisze:jakies przewidywania wiatrowe na miedwie sobota/niedziela ?.? cos wiecej niz na darmowych prognozkach![]()
Slabo to widze, te kierunki lepiej spisywaly sie latem (szczegolnie nad morzem), ale moze wkoncu wejdzie jakis pozadny zachodzik

kowalm pisze:jakies przewidywania wiatrowe na miedwie sobota/niedziela ?.? cos wiecej niz na darmowych prognozkach![]()
MatDe pisze:Pływał ktoś w Niechorzu? Są jakieś pale w morzu? Generalnie jakie warunki i gdzie dokładnie..
Dzięki
waldir pisze:Rozmawiałem właśnie z Wójtem Gminy Warnice która to administruje wierzbno i okolice. W związku z powyższym to do nich skierowałem w imieniu wszystkich pływających na Miedwiu ...prośbę o usunięcie kamienia który atakuje nasze deski z urycia
waldir pisze:Pan wójt obiecał że jeżeli kamień da się usunąć to zostanie on usunięty a
krzych-76 pisze:Panowie i panie niedługo dołaczy do nas na wodzie nowa kobietka
Prawda ze sliczna![]()
krzych-76 pisze:Panowie i panie niedługo dołaczy do nas na wodzie nowa kobietka
Prawda ze sliczna![]()
kinjar pisze:waldir pisze:Rozmawiałem właśnie z Wójtem Gminy Warnice która to administruje wierzbno i okolice. W związku z powyższym to do nich skierowałem w imieniu wszystkich pływających na Miedwiu ...prośbę o usunięcie kamienia który atakuje nasze deski z urycia
Czy wiadomo jaki jest dalszy ciąg tej historii z kamulcem w tle?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości