SZCZECIN KTO/GDZIE/KIEDY?

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze

Twoj ulubiony spot w okolicach Szczecina to?

Trzebież
19
6%
Nowe Warpno
6
2%
Miroszewo
5
1%
Podgrodzie
5
1%
Miedwie
101
29%
Międzyzdroje
62
18%
Świnoujscie
74
22%
Inne
72
21%

Liczba głosów: 344

Awatar użytkownika
SWIRUS
Kontaktowanie:

Post23 wrz 2008, 10:55

Koło godz. 13.00 atakujemy Rugen (spocik zaraz przed Juliusruh).
Na razie jest całkiem nieźle - raport na Windfinderze pokazuje nie mniej niż 25-30 kts.
Tutaj jest aktualny obraz z kamerki jakby komuś jeszcze brakowało argumentów za wyjazdem:

http://www.breege.de/index.php?a=webcamstrand

Awatar użytkownika
waldir
Deska: ZEEKO
Latawiec: ZEEKO Krush
Kontaktowanie:

Post23 wrz 2008, 10:58

Fajna długa falka i wcale nie wysoka jak na taki wiaterek. Mi nie brakuje 8) Nareszcie pośmigam na 7m ;)

Awatar użytkownika
bitter
Kontaktowanie:

Post23 wrz 2008, 13:04

waldir pisze:Fajna długa falka i wcale nie wysoka jak na taki wiaterek. Mi nie brakuje 8) Nareszcie pośmigam na 7m ;)

Ile czasu zajmuje Wam podróż na tę Rugię?

Awatar użytkownika
Filip ^ kiteteam.pl
Kontaktowanie:

Post23 wrz 2008, 17:33

W ferie firma Energy Sports organizuje szkoleniowy wyjazd kitesurfingowy.
MOzliwe 2 opcje : zaawansowani- freestyle camp, oraz beginner od podstaw.
Wszystkie informacje znajdziecie w Energy Sports , polecam i zapraszam :D

Awatar użytkownika
bitter
Kontaktowanie:

Post23 wrz 2008, 18:37

waldir pisze:Fajna długa falka i wcale nie wysoka jak na taki wiaterek. Mi nie brakuje 8) Nareszcie pośmigam na 7m ;)

Proszę o recenzję

Awatar użytkownika
SWIRUS
Kontaktowanie:

Post23 wrz 2008, 23:11

bitter pisze:Proszę o recenzję

Wszystko w temacie - jak miało być - tak było - 25-30 kts i 7-tki i 9-tki w akcji.

Wesoło było :P:P

Awatar użytkownika
paniera

Post23 wrz 2008, 23:33

bitter pisze:Ile czasu zajmuje Wam podróż na tę Rugię?

2 do 2,5 gdz

SWIRUS pisze:
bitter pisze:Proszę o recenzję

Wszystko w temacie - jak miało być - tak było - 25-30 kts i 7-tki i 9-tki w akcji.

Wesoło było :P:P

ojj tak :wink: ..jak dojechaliśmy na spot to wiało 12-15 kt .... jako jedyny miałem 12tke :P ... za 20 min spierniczałem z tym rozmiarem i dmuchałem 9 :lol:
Waldek robił kajtloopy tak nisko ze zawinął 2 tony glonów na linki :D ... ofkors 1 strzeliła :( .. oj wesoło było :twisted:

Awatar użytkownika
waldir
Kontaktowanie:

Post24 wrz 2008, 09:07

Było zajebiście ;) Wiaterek równy i falka super. Przy brzegu na długość około 50m (dwie długości falki) zupełnie płasko. Woda ma tam piękny błękitny kolor, bardzo fajnie się w niej pływa. Dzień na plus.
Ale nie obyło się bez wypadków :evil: Pękła mi linka sterująca w 9 i zebrałem glonów na sushi :D a potem miałem zrobić tak na 7-emce : http://www.youtube.com/watch?v=oBmuT_ECRqI&feature=related
a wyszło mi tak : http://www.youtube.com/watch?v=UmXCbQWAPOE i dzisiaj mam nogę w kolanie zgruchotaną :? Ortopeda mnie czeka i pewnie stabilizator. Chłopaki nie róbcie kitelupów :wink:

Efekt jast taki, po wizycie u ortopedy: stabilizator już na kolanie. Naderwane/nadwyrężone Więzadło krzyżowe przednie i tylne. Najbliższe pływanie za 3 miesiące jak Bóg da (jak to pan doktor ujął) .................. :? Teraz będe aktywny ale tylko na forum....

Awatar użytkownika
SWIRUS
Kontaktowanie:

Post24 wrz 2008, 15:32

waldir pisze:Najbliższe pływanie za 3 miesiące jak Bóg da (jak to pan doktor ujął) .................. :?

Tyyyyyy nie gadaj, że aż tak źle jest... :shock: :x

Awatar użytkownika
waldir
Kontaktowanie:

Post24 wrz 2008, 16:02

SWIRUS pisze:
waldir pisze:Najbliższe pływanie za 3 miesiące jak Bóg da (jak to pan doktor ujął) .................. :?

Tyyyyyy nie gadaj, że aż tak źle jest... :shock: :x

Znając siebie jak zaczne normalnie chodzić to natychmiast na deske wskocze ale na razie nie jest fajnie. Mam problemy z chodzeniem a o schodach nie wspomne. Jak na razie boli przy każdym ruchu kolanem. Pan mi powiedział że staw to nie to smo co mięsień i nie szybko się goi - tak dla otuchy naturalnie.

Awatar użytkownika
paniera

Post24 wrz 2008, 16:10

waldir pisze: stabilizator już na kolanie. Naderwane/nadwyrężone Więzadło krzyżowe przednie i tylne. Najbliższe pływanie za 3 miesiące ..................

o kurrrr... , ale lipa .. współczuje :? ... nie myślałem ze aż tak się to skończy :x
fakt że "dzwon" był konkretny :twisted:

bartek.s
Kontaktowanie:

Post24 wrz 2008, 17:25

Witam serdecznie, widzie ze sporo osób zjawia się mniej lub bardziej systematycznie w okolicach warszowa i Międzyzdroji, gdzie dokładnie pływacie? Widziałem kilka szmatek w okolicach ośrodka „ Darz bór ‘ w Międzyzdrojach - za starą wieża radarową w stronę Świnoujścia -ale nim dojechałem rowerem to latawce znikły ;( miejmy nadzieje będzie wietrzna jesień i będzie można się pobawić szmatkami a i przywitać się i poznać będzie okazja. Czy ktoś z ‘ekipy szczecińskiej’ jeździ na buggy? Na razie pozostaje mi czekać na mojego blaze 3m. ale jak się tylko zjawi i będzie choć trochę wiatru to mam nadzieje nawiedzić was a tymczasem mogę podawać prognozę pogody, albo raczej stan aktualny, mieszkam 200 metrów od morza, jak opadną liście z drzew to będę widział z którego kierunku i jakiego koloru fale są na morzu;) ot dobrodziejstwo mieszkania w Międzyzdrojach. Pozdrawiam i mam nadziej do zobaczenia na plaży.

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post24 wrz 2008, 19:41

Dopiero teraz :?: :shock:

Awatar użytkownika
waldir
Kontaktowanie:

Post24 wrz 2008, 19:50

paniera pisze:
waldir pisze: stabilizator już na kolanie. Naderwane/nadwyrężone Więzadło krzyżowe przednie i tylne. Najbliższe pływanie za 3 miesiące ..................

o kurrrr... , ale lipa .. współczuje :? ... nie myślałem ze aż tak się to skończy :x
fakt że "dzwon" był konkretny :twisted:

Dzięki ;) Już to wiem że skrócę te 3 miesiące ;)nie wytrzymam

:/

Post24 wrz 2008, 20:01

Waldi powiem Ci tak. Przymusowa wizyta u dobrego rehabilitanta!!
Szarpnij sie i zaplac pare zloty zeby koles to obejrzal i powiedzial Ci jak
i co masz cwiczyc zeby wrocic szybko do sprawnosci. I na 99% zdejmij stabilizator
bo to wiecej szkodzi niz pomaga.
Moj brat po zerwaniu w polowie przedniego krzyzowego i rozwaleniu lekotki w mak,
potem operacja na kolano i... wszedl na deske po miesiacu z groszem :!:
Oczywiscie sesje niedlugie po godzine maks, ale mogl plywac!
Pracowal na to przez caly miesiac ciezko, cwiczac noge po
godzine czasami poltorej + icepaki. 3 mam kciuki zebys sie szybko wykaraskal z tego!!

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”