A zwiedzał ktoś teren przy Hotelu 500 Na Google Earth wyglada że kawałek w kierunku SW, blisko samego hotelu jest całkiem niezła plaża... może tam spróbowac
Maciek_L pisze:A zwiedzał ktoś teren przy Hotelu 500 Na Google Earth wyglada że kawałek w kierunku SW, blisko samego hotelu jest całkiem niezła plaża... może tam spróbowac
Maciek, moze umówmy sie na Dzikiej i sie zobaczy co dalej.
Złomiarze z WKS mówili ze kilkakrotnie widzieli kajciarzy na tej plaży przy hotelu 500 - mozna to sprawdzić. Ja wolałbym jednak Dziką.
Nie sądziłem że to obraźliwe, tym bardziej że na pl.rec.windsurfing zaobserwowałem takie wyrażenia i przezabawne określenieszmaciarze (o kajciarzach).
Ale jasne, oczywiscie - powtrzymam się.
No problem i przepraszm
Panowie, jest ktoś chętny na poniedziałek przed południem Windguru wygląda nie najgorzej... woda jeszcze wcale nie jest zimna w piątek popływaliśmy trochę z Grzechem obok Hotelu 500 Pływanie życia to nie było, ale i tak twierdzę że warto, chociaż namiastka najlepszych chwil minionego sezonu...
na wdw brak wjazdu , cos tam buduja i tylko koparki mają wiazd , Panorama (za ogrodzeniem WDW) tylko mam dziwne przeczucie ze z tego S wiatru to bedzie tak jak dzisiaj ,