Szukam uzywanej 9m - najlepiej komplet z linkami i barem

Latawce | Baza zaginionego sprzętu <- NAPRAWIONA! BEZ SPAMU!
Awatar użytkownika
Tolek, Koszalin
Dostał piwko: 14 razy

Post15 lut 2009, 09:07

Przede wszystkim nie jesteśmy na "Ty".
Nie uczestniczyłem w sytuacji, która Pan opisuje i na pewno nie jestem osobą, którą Pan opisuje. Nikomu nie wymieniałem baru bo z reguły sprzedaję sprzet, który wystawiam na allegro z fotografiami i żaden przewał z barem by nie przeszedł. Jestem poważnym czlowiekiem i tak też traktuję swoich kontrahentów.
Zasłanianie się ojcem czy napisanie "wyluzuj" po tym jak obrzuciliście mnie błotem pozostawiam ocenie innych użytkownikom forum ....
to byli "Panowie" Barzyk123 i EvolutionVIII warto ich zapamiętać....

Przepraszam innych, że taki temat leci w ten walentynkowy weekend ale nie mogłem tak tego zostawić.
Pozdrawiam Tolek. KOSZALIN

Awatar użytkownika
mumin
Kontaktowanie:

Post18 lut 2009, 12:00

evolutionVIII pisze:
Red pisze:No jak to co ?
Prawo rynku - tanio kupić drożej sprzedać :D

Tak się zastanawiałem czy ten Xbow nie od ciebie :D
Poprostu za tanio sprzedajesz :D

A się kłócił o 50 zł, że taki pilnie potrzebny i kasiory brak.........

widze że nic sie nie zmienia ;-) ja kiedyś juz dość dawno, temu człowiekowi sprzedałem latawiec chciałem 900 sie targorwał - ok każdy sie targuje - ALE że dla znajomego że do nauki że on nie ma kasy itd.... no generalnie ok stwierdziłęm trzeba sobie pomagać - latawiec poszedł za ok 700 po czym 3 dni pozniej znalazł sie na allegro ;-) za ....
1200 albo nawet 1400 ;-)

wszystko ok handluje sprzedaje kupuje chce zarobić jego sprawa

żałosne ściemy i ja tam wiecej mu nic nie sprzedam...

może teraz inaczej zbija cene ;-) tak czy siak widać że dobrze mu idzie hehe - może to jest jakiś sposób na kryzys
w końcu jakoś trzeba sobie radzić :lol:

Awatar użytkownika
Tolek, Koszalin
Dostał piwko: 14 razy

Post18 lut 2009, 22:56

Witam!
W dużej mierze potwierdzam informacje, o których pisze "Mumin".
Rzczywiście (jak pamiętam) wiosną w 2007r. prosiłem go o obniżenie ceny za latawiec North (do 700 zł), który miał być dla Kolegi. Miała to być koleżeńska pomoc...Zrobiłem nawet dla Kolegi komplet z deską Fanatic Sky Rider, za który miał zapłacić "po kosztach" 1400 zł.
Jednak Kolega (głównie z powodów finansowych) ....zawiódł nie tylko moje nadzieje i pozostał przy windsurfingu. Latawiec North musiałem więc odsprzedać... czy 2 lub3 letni, uzywany latawiec mógł sprzedać się za 1200-1400 zł jak Pan napisał -możliwe, jeśli sprzedał sie w tej wywoławczej cenie to miałem szczęście.
Jeśli nie znalazbym nabywcy musiałbym obnizac cenę bo przecież bym go Panu nie odesłał, tumacząc się, że mój Kolega się wycofał.
W razie czego dysponuję telefonem do "Kolegi" na potwierdzenie moich słów.
Pozdrawiam. Tolek. KOSZALIN
I oto cała "żałosna ściema".... jak Pan to....lekko ujął....

Awatar użytkownika
sdareks
Kontaktowanie:

Post18 lut 2009, 23:27

Nie bralem udzialu w zadnych transakcjach z toba, ale mala "zyciowa" wskazowka: im sie wiecej tlumaczysz tym bardziej na winnego wygladasz. Nie czujesz sie winny, nie tlumacz sie.
I przestan juz z tym "Pan" bo na tym forum to smiesznie wyglada. :D

evolutionVIII
Deska: nkb
Latawiec: nkb
Kontaktowanie:

Post19 lut 2009, 08:39

sdareks pisze:Nie bralem udzialu w zadnych transakcjach z toba, ale mala "zyciowa" wskazowka: im sie wiecej tlumaczysz tym bardziej na winnego wygladasz. Nie czujesz sie winny, nie tlumacz sie.
I przestan juz z tym "Pan" bo na tym forum to smiesznie wyglada. :D

PANOWIE !!!
Odpuśćmy już sobie............ :)

Wróć do „Latawce / Kite'y”