Konto na rapidzie za 1pln

Dyskusje nie związane z profilem forum.
SPLpolska
Kontaktowanie:

Post24 mar 2009, 19:38

Witam!
Jako że zrobiłem test i wszystko działa cacy :D można mieć konto na rapidzie za 1pln za miesiąc, bez limitu prędkości i z gwarancja conajmniej 26GB danych :D
Tak więc konto można mieć już za 1 pln :D
Wystarczy wejść na stronę:

http://prec.pl/index.php?id=582

Krok pierwszy: ściągamy darmową aplikację, tworzymy konto użytkownika poprzez aktywacje
Krok drugi: płacimy najlepiej PayPal-em logujemy się za pomocą loginu oraz otrzymanego hasła. Po zalogowaniu podajemy e-mail.
Krok trzeci: ściągamy!

Szczegóły na stronie :D

Awatar użytkownika
sasiad
Deska: SU2
Latawiec: Bananas 7 i 12m2
Dostał piwko: 2 razy

Post24 mar 2009, 20:28

Nie żebym był święty, ale znaczy się że sprzedajecie program, który pozwala oszukiwać i nie płacić za konta premium rapidshare tak?

P.s. zbierasz punkty za wstawianie premiowanych linków ?

SPLpolska
Kontaktowanie:

Post24 mar 2009, 20:50

Ja nie sprzedaje, po prostu natknąłem się na program przez przypadek, a że często ściągam z rapida np notatki to takie konto za 1 pln mi sie przydaje mocno, więc chciałem się tym podzielić podejrzewając że są osoby w podobnej sytuacji jak ja nie zbierające punktów na darmowe konto premium, jednak czasami coś ściągające.

Jak działa program, nie wiem wiem ale pewne jest że działa.

Dawidus

Post25 mar 2009, 16:49

w regulaminie jest mowa iż program posiada ograniczenie dzienne transferu
plików z serwera RS w wysokosci 880MB.:!: wiec jednak jakies ograniczenia
sa. A wiec czy ktos moze powiedzieć w praktyce jak to działa. :idea:

kowalm
Dostał piwko: 3 razy
Kontaktowanie:

Post25 mar 2009, 17:26

w praktyce dziala to tak że ktoś kto baaaaaaaaaaaaaardzo dużo rzeczy uploaduje a konta mozna uzyskac na dwa sposoby kupic i zebrac 10k punktow ( 1punkt = 1 sciagniecie 1 pliku czyli w zasadzie na 1 filmie zbieraja do 50 punktów na JEDNYM tylko jego pelnym sciagnieciu przez kogos :roll: )
no i ten ktos ma baaaaaaaaaardzo duzo punktow i postanowil zarobic patrz ten program tak ze wykupuje duzy limit na ten program i ludzie placa 1 zl za namiastke konta na rs.com zadne omijanie zabezpieczen rs
omijanie limitów jest tylko jedno reset łącza w zmiennym ip i nic więcej ;] no i jeszcze kupowanie konta ;}
a co do tego limitu 880mb dziennie, to na koncie za 20-35zl/miesiac (zalezy jak sie kupuje) jest 2,5gb wiec tylko 3x wiecej krotkim rachunkiem to sie CHYBA oplaca... ja tam zostaje przy starym dobrym koncie na rs

SPLpolska
Kontaktowanie:

Post25 mar 2009, 18:22

Uwaga !!!
Po 3 dniach program przestał działać i blokuje ściąganie z rapida totalnie - nawet za pomocą przeglądarki !!!

Więc zamiast polecać teraz odradzam.
Sorry za zamieszanie ale to jednak jest raczej jakaś krótkoterminowa ściema... :oops:
Ostatnio zmieniony 26 mar 2009, 22:39 przez SPLpolska, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ludek

Post25 mar 2009, 20:51

A jak ktoś chce mieć Zupełnie Freeeeee to na pay pal'u jest podobno coś takiego że za klikanie reklam dostaje się chyba za jedna reklama 10gr czy coś takiego. Nigdy nie robiłem ale dużo o tym czytałem jak i co.

Wróć do „Offtopic”