Od tego mamy Mbial-ego

evolutionVIII pisze:Już jest 12 supełków, będzie dobrze![]()
Koło południa przewali się na zachód, więc NG.
peg pisze:Piter ja wiem o co Ci chodziło (nie obrażaj się) i wiem, że większości z nas nie brak dobrej woli by pomóc komuś kto chce zacząć - wielu z nas tak zaczynało. Jednak uczulam, by na końcu zawsze mieć własne zdanie. Co do Michała to rośnie nam najlepszy kiteinstruktor na mazurach
Red pisze:No tak siadło ze rebelek jedzie do Celarka.evolutionVIII pisze:No i siadło
masakra
Ostatni raz lądowałem kajta sam na lądzie, lepiej suszyć całą noc latawiec niż wylądować suchym, ale na drzewie![]()
![]()
Maniek pisze:Dobra teraz konkretne pytanie, zerknołem temat tych kursów.. w sumie weekend da się zrobić:) Gdzie na mazurach bo coś niemogę znaleść
peg pisze:Maniek pisze:Dobra teraz konkretne pytanie, zerknołem temat tych kursów.. w sumie weekend da się zrobić:) Gdzie na mazurach bo coś niemogę znaleść
Maniek - na mazurach szkółka będzie dopiero za rok. Teraz możemy Cię pouczyć ale nie wystawimy Ci dokumentu stwierdzającego nabyte umiejętności. Faktycznie masz rację - wystarczy 8-10 godzin nauki by samemu pływać i szlifować swoje umiejętności poznając stale coś nowego.
Z tym startowaniem to masz rację, 2 razy juz mnie tak fachowo "odpalono". Najśmieszniejsze jest to, że koleś coś tam pływa, więc nawet go nie pytasz czy umie startować i lądować, a tu nagle oranko za free Evil or Very Mad
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 40 gości