z drugiej strony na P4 można podłączyć kompresorek pod zapalniczke

Mój problem polega na tym, że siedzę za biurkiem ( w pozycji trudniejszej niż zaawansowane HPki

szed pisze:Kater,
polecam silownie.., kompensuje siedzacy tryb pracy i trzyma wszystko na swoim miejscu. Ja juz prawie emeryt i jak narazie (odpukac) nic nie strzela
robinm pisze:Dzisiaj od 14 do 19.30 jazda na Otmuchowie. Przeżyliśmy z Hatamoto na początku siwy dym. Powiało przed burzą ponad 40-50 a po przejściu wyszło słonko i wiatr ustabilizował się na 30. Potem przerwa, a następnie 20węzłow do wieczora. Byliśmy sami a jeziorko naprawdę ciekawe z dużą falką.
adamo pisze:.. a ja dzisiaj byłem rodzinnie na P4, no i ze dwie godzinki "lansiku" zaliczyłem, potem Jaro z Siemców przyjechał ale siadło niestety
adamo pisze:.. no to ładnie, foto masz czy "wszyscy pływali"
Sniady pisze:no i fajnych panienie.. a mi na jednej ku(***** zakleży ....P nie wybrał byś się zemną ??;)
Sniady pisze:Kurna ....;/ A gdzie na dziećkach dokładnie ? bo kurna ja tam samemu jeszcze nie jechałem ;/ a jeszcze tam się cosik chyba pozmieniało ...;/
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości