Trzydniówka ???? na Dziećkowicach

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
szed
Deska: CF, North, Shin
Latawiec: Naish
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 31 razy
Kontaktowanie:

Post12 cze 2009, 09:37

Sniady pisze:dobra ja wale na pszczyne ... bo te dziećki mi ścianą śmierdzą.. a zwłaszcza że tak podobno jest zakaz pływania..;/

to milego rozkladania wsrod ws'owcow i grilowcow :lol:
ps. zakaz plywania to moze i tam jest, tyle ze my tam nie jezdzimy plywac tylko na kajcie smigac :wink:

Awatar użytkownika
szed
Kontaktowanie:

Post12 cze 2009, 18:00

Panowie!
zostaly przeprowadzone drobne prace wykopaliskowe na naszym spocie i w zwiazku z tym oglaszam uroczyste (wstegi ani szampana niestety nie bylo) otwarcie wejscia na spot :wink:
Obrazek
Jesli ktos jest wiekszy to proponuje poglebic przy okazji.
Obrazek

Awatar użytkownika
Maslak
Dostał piwko: 2 razy

Post12 cze 2009, 18:16

Adas ales poszedl po bandzie :lol: jak bym CIe nie znal to bym pomyslal zes kopidol :D Ale jak popada to bedzie mozna zrobic sobie maly prysznic przed i po plywanku :D
Na zatoce wypas :D Cieplo........Jazda na 7 i 9 :D
Teraz piekne sloneczko!!!

adamo
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 10 razy
Kontaktowanie:

Post12 cze 2009, 18:45

.. o rzesz Ty :shock: :twisted: :doh:

Awatar użytkownika
wieloryb
Postawił piwka: 6 razy
Dostał piwko: 9 razy
Kontaktowanie:

Post12 cze 2009, 18:48

szed pisze:Panowie!
zostaly przeprowadzone drobne prace wykopaliskowe na naszym spocie i w zwiazku z tym oglaszam uroczyste (wstegi ani szampana niestety nie bylo) otwarcie wejscia na spot :wink:
Obrazek
Jesli ktos jest wiekszy to proponuje poglebic przy okazji.
Obrazek

dobra robota Adaś :clap:
widzę że mój szpadel się na coś przydał ,
teraz łopata i szpadel to podstawowe wyposażenie każdego kajciarza :wink:
nie zapomnij mi go jutro wziąść

__kater__
Postawił piwka: 6 razy
Dostał piwko: 1 raz

Post12 cze 2009, 20:04

myślę, że twoja mała łapka jest bardziej charakterystyczna jak te zasłonięte oczy :)

żeby nie było jak będzie trzeba to dorzucam się do kaucji :twisted:

Awatar użytkownika
rapanui
Postawił piwka: 4 razy
Kontaktowanie:

Post12 cze 2009, 20:22

Panowie.. dawno nie zagladalem na stronke stowarzyszenia zlomiarzy z dzieckowic ale okazuje sie ze dogadali sie z wlascicielem i wpuszcza ich na POLUDNIOWY SPOT :!: do tego kazdy czlonek stowarzyszenia dostanie pilota bo w bramie montuja sobie automat :shock: moze warto przebolec te 120zl za czlonkowsko.. gdzies gleboko w d**** przykleic konieczna do identyfikacji naklejke i wrocic na ten kultowy spot... :roll:

adamo
Kontaktowanie:

Post12 cze 2009, 20:48

.. no właśnie wczoraj na P4 złomiarz mi "cuś" gadał o tej otwartej bramce na Dz. można autkiem wjeżdżać pod wałek,
tylko chyba SW na tą plaże nie wchodzi ale tu się p. gurecki może wypowie,
ja jestem za,
mogę ten haracz płacić :roll:

:wink:

hatamoto285
Kontaktowanie:

Post12 cze 2009, 20:55

Adamo!Moim zdaniem nie powinniśmy płacić.Oni?? powinni mieć zaszczyt że tam pływamy!

GURU 10.5
Latawiec: OZONE EDGE, C4, CATALYST
Postawił piwka: 24 razy
Dostał piwko: 24 razy
Kontaktowanie:

Post12 cze 2009, 21:45

adamo pisze:.. no właśnie wczoraj na P4 złomiarz mi "cuś" gadał o tej otwartej bramce na Dz. można autkiem wjeżdżać pod wałek,
tylko chyba SW na tą plaże nie wchodzi ale tu się p. gurecki może wypowie,
ja jestem za,
mogę ten haracz płacić :roll:

Plaża WS [ nr 8 na fotce ze strony] http://www.wsw-wind.pl/index.php?mn=spot to miejscówka Ws-ów , użytkowana przez nich już od kilku lat , różnica w tej chwili polega na tym,że chłopcy ze stowarzyszenia WSW zainwestowali w drogę dojazdową[ wysypali i utwardzili dojazd DO SPOTU] i wstawiają bramę do której "klucze" będą mieli członkowie[ za przeproszeniem :wink: ].

Sam spot pod kątem kite , wg mnie bardzo słaby[bardzo mało miejsca do startu i lądowania, drzewa dochodzące do linii brzegowej, a jeśli już, to jest poszerzenie i trochę więcej miejsca jest idąc w prawo ok 150m, ale max. dla trzech latawców :roll: i gleba cała w "ostrężynach" z kolcami.

Wiat z kier. SW nawet wchodzi, ale jest mniej równy niż na wave [ spot nr 2].

Generalnie da się pływać, ale na kite bardzo mało przyjazna miejscówka,odradzam :disgusted:
Pływałem tam ze dwa razy i raczej więcej nie będę :wink: , no chyba, że w ramach "wyczynu" :lol: , ale na tej samej zasadzie przymierzam się już drugi sezon do popływania na Wiśle pod klasztorem Kamedułów...

Poza tym Ws'y tak jakoś żle na mnie spoglądali, jakoś tak z byka :wink: , jakbym im na ....maszt nadepnął :wink: , zupełnie nie wiem o co im biega :roll: :wink: , może też by sobie chcieli polatać , a tu d..pa za ciężka :think: :wink:

PS: będziesz tam Szedzik jeszcze w niedzielę?

adamo
Kontaktowanie:

Post12 cze 2009, 22:02

.. Mareczku, nie wiem, może się mylę ale wydaje mi się ten stary –nowy spot to brama nr. 5
zaliczyłeś tam pierwsze pływania na kicie pamiętam jak ja piknikowałem to chyba Ty dawałeś na pomarańczowej szmacie 8) ,

.. no i wtedy te komentarze, patrzcie jakiś koleś puszcza latawce :lol: , wtedy kita jeszcze nie znałem

Awatar użytkownika
rapanui
Postawił piwka: 4 razy
Kontaktowanie:

Post12 cze 2009, 22:08

Spot nr 8 to inna historia, sprawa dotyczy brzegu poludniowego czyli nr.5... Pierwszego wjazdu po lewej jadac ulica Gamrot

Awatar użytkownika
szed
Kontaktowanie:

Post12 cze 2009, 22:20

rapanui pisze:Spot nr 8 to inna historia, sprawa dotyczy brzegu poludniowego czyli nr.5... Pierwszego wjazdu po lewej jadac ulica Gamrot

no jesli nr 5 to gra warta swieczki! Tyle, ze watpie aby ws'owcy byli zadowoleni z tego, ze sie tam wbijemy.. O ile w ogole ktos nam na to pozwoli..

adamo
Kontaktowanie:

Post12 cze 2009, 22:41

.. kur.. a może też stowarzyszenie :roll: "kite dla dziećkowic" założyć, zapłaci się ten haracz i zamiast podkopu będziemy mieć bramę na "pajlota"

GURU 10.5
Latawiec: OZONE EDGE, C4, CATALYST
Postawił piwka: 24 razy
Dostał piwko: 24 razy
Kontaktowanie:

Post12 cze 2009, 22:45

...macie rację!

... chodzi o STARY spot tzw.Wałek ! Przyzwoita miejscówka na kierunki W , NW [ SW odpada-wiatr z za przepompowni i od brzegu :roll:

Szed koczujesz tam jeszcze?

* Wkrótce otwieramy nowy (stary) spot, wracamy na Wałek. Dostęp do spotu będzie przez pierwszą bramę wjazdową od ulicy Gamrot, uruchamianą pilotem - tylko dla członków WSW. Rozpoczęliśmy niezbędne prace adaptacyjne konieczne przed otwarciem spotu. Będzie to montaż napędu elektrycznego do bramy i doprowadzenie zasilania. Chętni do pomocy mogą kontaktować sie telefonicznie tel. 600 004 853. W związku z wydatkami, które musimy ponieść prosimy o pilne uregulowanie składek członkowskich.
Autor: Prezes Dodano: 22 maja 2009r.*
Ostatnio zmieniony 12 cze 2009, 22:52 przez GURU 10.5, łącznie zmieniany 3 razy.

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”