dnia 6-go lipca planujemy wyjazd na 7 dni do Rewy. Zapraszam wszystkich chętnych do wspólnego wyjazdu - będzie miodnie

ALOHA!
Witam panowie Exclamation
dnia 6-go lipca planujemy wyjazd na 7 dni do Rewy. Zapraszam wszystkich chętnych do wspólnego wyjazdu - będzie miodnie Wink
ALOHA!
dzygit pisze:Siedziałem na Mazurach tydzień i pływałem tylko 1,5 godzinki. Na Litwie wieje
Lukas pisze:witam - wybieram się do Augustowa za jakiś czas i mam do was pytanie:
gdzieś niedalekiej odległości od miasta można popływać na kite ?? Jak możecie skrobnijcie kilka słów przy jakich kierunkach i gdzie można kite rozłożyć.
Z góry wielkie dzięki
Lucas
evolutionVIII pisze:Lukas pisze:witam - wybieram się do Augustowa za jakiś czas i mam do was pytanie:
gdzieś niedalekiej odległości od miasta można popływać na kite ?? Jak możecie skrobnijcie kilka słów przy jakich kierunkach i gdzie można kite rozłożyć.
Z góry wielkie dzięki
Lucas
W okolicach Augustowa kiepsko z miejscem do kite'a. Albo wyjazd na Nowe Guty (około 100km) albo wyciąg w Augustowie.
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości