Posiadam latawiec Cabrinha X-Bow 3 z 08r 12m. Noszę się z zamiarem dokupienia drugiego latawca. Czy latawiec nobile 555 08r 9m to dobre uzupełnienie? Ważę 81kg.
Pzdr.

przemass pisze:Niekoniecznie, niekoniecznie z kolekcji cabriniJeszcze nie słyszałem o takiej konieczności, żeby oba latawce były tej samej marki...
Powiem tylko że możesz być mile zaskoczony 555, zdejmij tylko zawczasu system one pump...
pzdr
evolutionVIII pisze:Chyba jednak sam przyznasz, że progres najlepszy jak się pływa na jednym modelu.
Przynajmniej ja mam takie odczucia.
pozdrawiam
przemass pisze:Niekoniecznie, niekoniecznie z kolekcji cabriniJeszcze nie słyszałem o takiej konieczności, żeby oba latawce były tej samej marki...
Powiem tylko że możesz być mile zaskoczony 555, zdejmij tylko zawczasu system one pump...
pzdr
evolutionVIII pisze:przemass pisze:Niekoniecznie, niekoniecznie z kolekcji cabriniJeszcze nie słyszałem o takiej konieczności, żeby oba latawce były tej samej marki...
pzdr
Chyba jednak sam przyznasz, że progres najlepszy jak się pływa na jednym modelu.
Przynajmniej ja mam takie odczucia.
pozdrawiam
infidelity pisze:Progres progresem, jednak najważniejszym argumentem za zakupem drugiej latawki tego samego, a nie innego producenta (lub tego samego a nie innego modelu, zależy od kompatybilności), jest jeden bar
march_in pisze:tu akurat moglbys sie zdziwic jak wiele barow roznych firm pasuje do innych latawek
pzdr
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości