Qdlaty miej tam reke na pulsie! Bedziemy Cie jutro bombardowac telefonami z rana

los bizonos pisze:sie uparliście, z prognozy widac ze to ma iśc raczej górą, wiec chyba sie jednak na dzierżno wybiore..
piatpif pisze:a na Turawke do Borowika nikt nie chce jechac? caly dzien w sloneczku i zaplecze barowe chyba czynne jeszcze bedzie, wie ktos jak plaza/woda?
Pszczynka: duza szansa na porazkę tam musi byc NE lub przynajmniej ENE a tu mamy E z tendencja to ESE plus rybole plus przyczepy;
Dzierzno: cokolwiek w kierunku S i tez bedzie dupa
Goczalki: chyba najlepiej z bliskich spotow, chociaz dostep trudny i rybol tez grasuje
p.
piatpif pisze:a na Turawke do Borowika nikt nie chce jechac? caly dzien w sloneczku i zaplecze barowe chyba czynne jeszcze bedzie, wie ktos jak plaza/woda?
Pszczynka: duza szansa na porazkę tam musi byc NE lub przynajmniej ENE a tu mamy E z tendencja to ESE plus rybole plus przyczepy;
Dzierzno: cokolwiek w kierunku S i tez bedzie dupa
Goczalki: chyba najlepiej z bliskich spotow, chociaz dostep trudny i rybol tez grasuje
p.
JanuszJ pisze:Dzisiaj ladna sesyjka na Goczalach niestety tylko 2 kejty Tomek i Ja
oraz nasz nadworny fotograf Jarek.
Jarek wrzoc jakies zdjecia.
Dwie godziny ladnego plywania
Pozdrawiam
Janusz
Krzysztof-L pisze:JanuszJ pisze:Dzisiaj ladna sesyjka na Goczalach niestety tylko 2 kejty Tomek i Ja
oraz nasz nadworny fotograf Jarek.
Jarek wrzoc jakies zdjecia.
Dwie godziny ladnego plywania
Pozdrawiam
Janusz
cieszy mnie, że moje prognozy rychłego opanowania Goczałkowic się sprawdzają! Gdzie pływaliście? Ja próbowałem kilka razy tuż przed (od Jastrzębia tuz za) Wisłą Wlk. ale sam jakoś nieswojo się czułem w towarzystwie kolegów z patykami w wodzie - jest tam w miarę dobry dojazd do brzegu i jakieś 20 m bez krzaków.
pozdrawiam, K
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości