moze powinniscie sie wczesniej umowic i prowadzic statsy sytuacja live z ras sudr i hurghady. byloby ciekawie.
ja moge rozpisac 1 tydizen.
ras sudr strasznie kulawo wyglada na windguru.
march_in pisze:moze powinniscie sie wczesniej umowic i prowadzic statsy sytuacja live z ras sudr i hurghady. byloby ciekawie.
march_in pisze:moze powinniscie sie wczesniej umowic i prowadzic statsy sytuacja live z ras sudr i hurghady. byloby ciekawie.
Ziomek. pisze:
a i tak to miejsce ma niestety szanse skonczyc sie za kilka lat
TAKI tu bedzie tłok
obserwuje z sezonu na sezon JAK TO sie szybko zmienia
JAK TO miejsce odkrywają riderzy ze świata
i rokrocznie wracają , spotykamy sie tu
+ kolejne ekipy nowych..
WIĘC SZTURMUJCIE ZAAFARANĘ
Nikogo do niczego nie namawiam
jak dla mnie - pływajcie sobie nawet w Zaafaranie
cyberdog1899 pisze:Jak dla mnie możecie wraz z całą bandą ruskich i niemieckich rajderów szturmować cały Egipt, a nawet jak się wam nie uda to i tak wiem, że na dobrych spotach otwartego morza czy oceanu się nie spotkamy
MArcinBe pisze:
Darek, ze tak z ciekawosci zapytam:
-ile tygodni przeplywales w Zaafaranie?ile razy tam byles w jakich porach roku?
-i tak samo Magawish? ktore pory roku i ile tygodni?
MArcinBe pisze:Darek, czy nie mozesz na proste pytanie PROSTO odpowiedziec??
.. a jezeli nie to wystarcza dwa krotkie zdania, ale na temat...
MArcinBe pisze:w porownaniu do ciebie to na wodzie a szczegolnie na forum, to ja -> leszcz
MArcinBe pisze:Darku, czy to przypadkiem nie jest "ten" mega slaby spot? z kartofliskiem i nierownym wiatrem? hmm... ci z f-one to chyba masochisci
Red pisze:Odświeżę trochę temat.
Wybieram się pod koniec kwietnia do Hurghady i mam zamiar nie zabierać deski , tylko wypożyczyć ją na miejscu.
Orientujecie się może jaki jest koszt wypożyczenia dechy w colonie bo nie znalazłem na ich stronie, i czy płaci się za wejście na spot jeśli będę mieszkał w innym hotelu niż magawisch ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości