przemekskowron pisze:cos jest panowie no i paniehttp://www.tvp.info/panorama/wideo/14102009-2245 i teraz przyznać się który to ????
Strzelam że to FuOne

przemekskowron pisze:cos jest panowie no i paniehttp://www.tvp.info/panorama/wideo/14102009-2245 i teraz przyznać się który to ????
Crazy pisze:To wam chłopaki opowiem co się wydarzyło tego pięknego wczorajszego dnia w sopocie ;]
Także siedzę sobie w domu pale jointa i z nikąd pojawił się mój znajomy
zapukał w szybkę po czym oznajmił ze zabrał cały mój sprzęt ode mnie z domu i jedziemy pływać ;D
Po krótkiej rozkminie zjedzeniu śniadania wsiedliśmy w samochód
i wybraliśmy się w niedługą lecz usłana przygodami podróż...
Po dotarciu do sopotu rozkładając się jeszcze na wydmach bo na
plaży cieżko było nawet odwróconą latawkę w rekach utrzymać ;]
kumpel odpalił kajta odpłynął jakieś 200m od brzegu i tam został ;]
zgubił deskę ale to olał wyhalsował się w 5 min do brzegu,
zrywka złapałem jego kajta, deskę wyrzuciło jakieś 10m od nas w tym samym momencie w którym lądowałem mu latawkę ;p (chciałbym zauważyć ze kolega zawsze mówil ze ma pecha do gubienia i niszczenia sprzętu)...
Także pozbieraliśmy się i idziemy upwind bo teraz moja kolej ;p
Niestety podjechał roztropny Pan na quadzie w momencie w którym byliśmy już na deptaku wracając w miejsce startu ;p
konwersacja wyglądała w ten sposób;
r-ratownik
j-ja
r-dziendo...
j-generalnie to wszystko jest pod kontrola nic nam nie jest,
mega warunki nawet nie zgubiliśmy sprzętu także nie musicie
sie martwic jestem od kumpla który teraz pływał 10kg
cieższy a ide na ten sam sprzęt wiec niech pan powie kolegom ze
jest ok
r-eee..aaa...??? nigdzie nie idziecie bo zadzwonie po policje!? (powiedzial lekko zmieszany)
;D
pózniej darmowa przejażdzka na quadzie i wreszcie przekonałem
miłego pana ze zimno mi w stopy i już nie będziemy ;p
Także niestety nasze polskie media znowu pokazały klasę ;]
hardcoru z falami nie było bo morze zabrało dużo piasku i jakoś te pierwsze 100m od brzegu bez problemu każdy by przepłynął...
Jedyny straszny moment jak przepłynał koło mnie kawałek sopockiego mola a tak na lajcie...
PEACE
felix8024 pisze:o hehehe pokazywali przed chwila w tvn24. czerwona latawka, dobrze tam poszedł w morze.:D:D
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości