waldir pisze:Na Miedwiu też dzisiaj poszaleliśmy chwile
No fakt 2 miesiące bez pływania dało się we znakiSWIRUS pisze:waldir pisze:Na Miedwiu też dzisiaj poszaleliśmy chwile
Albo i ze dwie chwile.
Fajnie było znowu się spotkać po długim czasie
waldir pisze:No fakt 2 miesiące bez pływania dało się we znakiSWIRUS pisze:waldir pisze:Na Miedwiu też dzisiaj poszaleliśmy chwile
Albo i ze dwie chwile.
paniera pisze:waldir pisze:No fakt 2 miesiące bez pływania dało się we znakiSWIRUS pisze:waldir pisze:Na Miedwiu też dzisiaj poszaleliśmy chwile
Albo i ze dwie chwile.
ehhhh kurde .. akurat dzisiaj leczyłem kaca
Zimna woda i glony z miedwia ???lukasis pisze:paniera pisze:waldir pisze:No fakt 2 miesiące bez pływania dało się we znakiSWIRUS pisze:waldir pisze:Na Miedwiu też dzisiaj poszaleliśmy chwile
Albo i ze dwie chwile.
Nie tylko Tywiesz co jest najlepsze na kaca?? <chyba>
waldir pisze:Zimna woda i glony z miedwia ???lukasis pisze:paniera pisze:waldir pisze:No fakt 2 miesiące bez pływania dało się we znakiSWIRUS pisze:waldir pisze:Na Miedwiu też dzisiaj poszaleliśmy chwile
Albo i ze dwie chwile.
Nie tylko Tywiesz co jest najlepsze na kaca?? <chyba>
waldir pisze: Ja zwijam swojego po takim pływanku w rolkę z poprzecznymi tubami wciąż napompowanymi i stawiam w prysznicu (w garażu za zimno i sechł by 3 dni) po nocy jest suchy i nie musiałem nic płukać.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 27 gości