Crazy Horse pisze:Oczywiscie, ze ten ze zdjeca potrafi sie wypiac.
Najlepszego to dostaniesz w zestawie z IDS, nie znam przypadku, kiedy to sie wypiął, zerwał, czy rozpruł.
P.S. Masz go na zdjęciu w moim avatarze
gasper88 pisze:Halo,
Dzisiaj uciekł mi przy ofshorze w Rewie latawiec eclipse 8m 2009. Robiłem sobie kiteloopiki i przy którymś lądowaniu odpiął mi się leash a następnie urwał chicken
przemass pisze:No to już znasz...
Ne wnikam przez co latawiec uciekł - pierwszą wersją jaką usłyszałem było to, że leash się wypiął i latawiec odleciał. Jeśli to jest nieprawda - dzięki za sprostowanie. Dla tematu ważne jest to że lisz Cabriny JEDNAK potrafi się wypiąć, zresztą takie zdanie mają WSZYSCY wypowiadający się w tym temacie z wyjątkiem Konia i Rafała - ale OK, jest to zrozumiałe.
Hmm, zasada systemu IDS TEŻ mnie nie interesuje W OGÓLE podobnie jak zrywki i inne rzeczy - nie jest to nic nowego - ja zapinam leasha na chickenloop, puszczam bar i chcę mieć PEWNOŚĆ że taki leash się nie wypnie ( odepnie czy zerwie ) - a takiej pewności NIGDY nie mam, NAWET w przypadku cudownie bezawaryjnego lisza Cabrinhi. Koledzy wyżej piszący o tych liszach chyba się zgodzą, więc czasem ostrożnie z marketingiem

Besta lisz JEST bardzo dobry - ale TEŻ potrafi się wypiąć żeby nie było - i ja i Ziomek się z tym zgadzamy - więc nie wiem o co Ci chodzi Rafale ?