Cześć !
Ja mam przyjemność pływania na poprzednich modelach tej firmy i muszę przyznać że faktycznie te deski dobrze się spisują na pofalowaniu, a dokładniej jest to moja ulubiona deseczka. Faktycznie ostro idzie pod wiatr i w ogóle wszystko jest OK. Jeśli w tegorocznych modelach wprowadzono jeszcze jakieś pozytywne zmiany to naprawdę warto sobie coś takiego sprawić.
Bardzo atrakcyjna jest również cena. Na początku zabrałem tą deseczkę aby zobaczyć co to jest i nie miałem do niej przekonania w dodatku ktoś mi powiedział że to lipa więc myślałem że zaraz ją połamię albo jakieś inne chece z nią będą. Po piętnastu minutach już wiedziałem że ta deseczka zostaje już u mnie, a gdy wychodziłem z wody kolega Andrzej mówi do mnie „ i co leży deseczka co „ to tyle na temat funkcjonalności.
Niestety są też minusy tzn. nie chcę się czepiać ale folia którą jest ta deska oklejona jest do d.... i potrafi odłazić. ( źle napisałem ona odłazi ). Jeszcze jedno mogła by być parę deko lżejsza ale jak na amatorską deseczkę jest bardzo dobra i świetnie się spisuje.
Za tą cenę polecam. aaa i trudno ją połamać