Najlepszy producent desek

Kitesurfing i wszystko z nim związane.

Najlepszy producent desek

Czas głosowania minął 14 paź 2003, 23:19

AHD
1
2%
Airush
0
Brak głosów
Bic
0
Brak głosów
Brunotti
0
Brak głosów
Cabrihna
14
25%
FONE
2
4%
Gaastra
0
Brak głosów
King
0
Brak głosów
Naish
15
27%
North
3
5%
Slingshot
4
7%
Su2
4
7%
Takoon
0
Brak głosów
Wipika
0
Brak głosów
Skywalker
6
11%
Underground
0
Brak głosów
Loose boards
1
2%
Jimmy Lewis
0
Brak głosów
Stonker
2
4%
Fanatic
1
2%
Litewave
0
Brak głosów
SOS
0
Brak głosów
RRD
2
4%

Liczba głosów: 55

Pablo
Deska: Slingshot Dwarf Craft 3'6"
Latawiec: Slingshot SST 2017 6/8/10
Postawił piwka: 12 razy
Dostał piwko: 62 razy
Kontaktowanie:

Post03 lis 2003, 12:02

Jak na razie znacznie prowadzi Naish, zarówno jako producent desek jak i latawców.

Ciekaw jestem jakimi kryteriami kierowali się kiteforumowicze podczas głosowania na najlepszego producenta :?:

Jakość wykonania :?: osiągi :?: niezawodność :?: jakość serwisu :?: image firmy :?: a może jeszcze coś innego :think:

Czy o wyborze zdecydował jakiś konkretny model latawca/deski czy może ogólna oferta firmy :?:

Rafal15 pisze:Piszcie wszystko o zaletach kajtów i desek na któych pływacie albo chieli byście pływać (wady tez piszcie).

Temat odnośnie latawców: http://www.kiteforum.pl/forum/viewtopic.php?t=209

Dr Eutanator

Post02 gru 2003, 21:47

podobnie jak w przypadku kajtów także odnośnie desek podaje linka do wyników podobnej ankiety na kiteforum.com
rezultaty powinny dać sporo do myślenia
http://www.kiteforum.com/phpbb/viewtopic.php?t=2299793

Gość

Post07 gru 2003, 12:40

czy zadna z 15 osób głosujacych na deski naish nie wie, ze sa to najciezsze seryjnie produkowane deski, czy wy wogole je tzrymaliscie w jednym reku. Przeciez to powiedza nawet chlopaki z rb

Pablo
Deska: Slingshot Dwarf Craft 3'6"
Latawiec: Slingshot SST 2017 6/8/10
Postawił piwka: 12 razy
Dostał piwko: 62 razy
Kontaktowanie:

Post09 gru 2003, 15:30

Najlepszy producent desek 2003

Sezon 2003 dobiegł końca więc czas na małe podsumowanie i zakończenie ankiety. W głosowaniu wzięło udział 55 osób (deski) i 58 osób (latawce), czyli około 40% zarejestrowanych użytkowników forum. Zarówno w ankiecie na najlepszego producenta latawców jak i desek najwięcej głosów otrzymał Naish. Trudno stwierdzić na ile wyniki są reprezentatywne w skali krajowej, na uwagę zasługuje natomiast podejrzany wzrost notowań jednego z producentów w ciągu ostatnich paru dni...

Pozdrawiam, :wave:
Pablo

jlu

Post12 gru 2003, 11:31

:D Pływam od 2 lat na deskach Skywalker i nie zamierzam zmienić firmy.
Są idealne czekam jak dziecko na nowy model 128

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post12 gru 2003, 15:22

Ogolnie ankieta pokazuje jak rozklada sie sprzedaz tudziez posiadanie desek w Polsce w zaleznosci od firmy... zreszta podobnie jest z latawcami. Czyli: najwiecej naish, potem cabrinha itd. Myle sie? :wink:

Pozdr
Kibi

paulina
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post30 gru 2003, 00:19

wracam do tematu,
jesli chodzi o deski SU2 to na stronie www.kiteboarding.pl mozecie znalezc najnowsza kolekcje .
mam wlasnie przyjemnosc testowac nowe modele w cabarete na dominikanie i szczerze powiem,ze nasze polskie produkty ciesza sie tutaj wysokim uznaniem. doskonale sprawdzaja sie w warunkach tzw.choppy water czyli nierownego zafalowania, na rafie i duze fali spisuja sie wrecz idealnie. wczesniej testowalismy deseczki w egipcie,na plaskiej wodzie,wiec bardzo bylam ciekawa jak beda zachowywac sie w nieco trudniejszych warunkach.te dechy po prostu tna fale! sprawdzone!!! polecam wszystkim, ktorzy szukaja kompromisu pomiedzy lekkoscia tworzywa,szybkoscia deski,a przede wszystkim chodzeniem ostro na wiatr!!!
paulina

Awatar użytkownika
Adamski_Ustka
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post04 sty 2004, 14:52

Cześć !
Ja mam przyjemność pływania na poprzednich modelach tej firmy i muszę przyznać że faktycznie te deski dobrze się spisują na pofalowaniu, a dokładniej jest to moja ulubiona deseczka. Faktycznie ostro idzie pod wiatr i w ogóle wszystko jest OK. Jeśli w tegorocznych modelach wprowadzono jeszcze jakieś pozytywne zmiany to naprawdę warto sobie coś takiego sprawić.
Bardzo atrakcyjna jest również cena. Na początku zabrałem tą deseczkę aby zobaczyć co to jest i nie miałem do niej przekonania w dodatku ktoś mi powiedział że to lipa więc myślałem że zaraz ją połamię albo jakieś inne chece z nią będą. Po piętnastu minutach już wiedziałem że ta deseczka zostaje już u mnie, a gdy wychodziłem z wody kolega Andrzej mówi do mnie „ i co leży deseczka co „ to tyle na temat funkcjonalności.
Niestety są też minusy tzn. nie chcę się czepiać ale folia którą jest ta deska oklejona jest do d.... i potrafi odłazić. ( źle napisałem ona odłazi ). Jeszcze jedno mogła by być parę deko lżejsza ale jak na amatorską deseczkę jest bardzo dobra i świetnie się spisuje.
Za tą cenę polecam. aaa i trudno ją połamać :D :D :D

Wróć do „Forum Główne”