Panowie dlaczego akurat asekuracja czy przechownie sprzętu ma być za darmo.
Karol <Mosty pisze:
napewno robicie to po kosztach i nie macie z tego nawet grosza ??
bo pękne ze śmiechu![]()
czyli charytatywnie tam siedziecie i umilacie sobie i ludziom życie ??
czyli dokładanie do interesu to wasze hobby ??
sorry ale nie kupuję i myśle zę nie tylko ja
Pozdro i oby wasz interes sie nie zamknął skoro nic nie zarabiacie![]()
onzo pisze: a w tym roku co? woda zdrożałaKurs Euro/Funt zmalał
A może szejk zażyczył sobie 2x większych opłat, że trzeba wziąć więcej
![]()
onzo pisze:A może szejk zażyczył sobie 2x większych opłat
onzo pisze:A właśnie powinieneś gadać bo dzięki temu inni wiedzą, że tam nie warto jechać.
ecik1987 pisze:Musze powiedzieć, że podejście do opłat pobieranych w egipcie jest czasem bardzo irytujące. W zeszłym roku byłem w ras sudr gdzie bodajże za tydzień pakiet rescue kosztował 45 euro i w opłacie tej zawierało się rescu,trzymanie sprzetu i dostep do akwenu. Próbowałem się dogadać ze średnio miłym panem w bazie,że rescu nie potrzebuje bo i tak na lagunie nikt mi motorówką nie pomoże oraz,że z przechowalni sprzetu też nie będe korzystał ponieważ dużo spokojniej mi się śpi gdy mam swój sprzęt w pokoju(takie polskie przyzwyczajenie). Na to pan w bazie powiedział,że oczywiście moge zrezygnować z tych dwóch usług i zapłacić bodajże 5 czy 10 euro mniej czyli 35 albo 40 euro(już dokladnie nie pamietam) za samo korzystanie z laguny i taka opłata za samo korzystanie z laguny mi się troche nie podobała a szczególnie sposób jej pobierania( straszenie policja, ochroną i takie tam nie miłe sprawy gdybyśmy jednak nie chcieli zapłacić)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości